Oprettet 7. april 2023

Rottweiler hvalpe nedsat med 2000

Race
Race
Rottweiler
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Sort mørkerød tyrkis orange brun blå grøn Lysserød
Antal
Antal
8 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
29. april 2023
Placering
Placering
8766 nørresnede
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

4 tæver tilbage!
Begge forældre er HD tjekket og har begge fået karakteren B og AD, er perfekt skuldre er perfekt deres sind er tjekket og er godkendt begge 2, de er 2 dejlige kærlige forældre og jeg har fået æren af at passe deres hvalpe og få dem solgt, tæven er min søns og han hunden er min.
Skriv eller ring allerede nu og bliv skrevet op, man skal lægge depositum for at være skrevet op, depositum er 2500 kr, de bliver kun sendt tilbage, hvis der ikke er en hvalp eller en hvalp dør fra os, når først man har betalt depositum, er det tabt hvis man vil springe fra.
Hvalpene vil bliver passet og plejet efter alle kunstens regler, hvalpene får en bog med billeder i med, hvor man kan læse om forældrene samt om hvalp fra fødsel
til afhentning, de bliver chippet får sundhedstjek og vaccine alt er med i prisen, de får også legetøj og et lille tæppe med fra sælger.
Der bliver lavet en side på facebook, hvor i kan følge dem fra fødslen til afhentning men som også kan benyttes til opslag senere i deres tilværelse, på siden vil der også komme små konkurrencer samt råd og vejledning til jer der har behov, det er et must, at alle vil være med i gruppen, hvor i kan komme til at se og snakke med hinanden efter salg. Skynd jer at melde ud om I vil have en reserveret. Man kan besøge sin hvalp alt det man vil mens den bor her. Glæder mig til at møde jer og til vores besøg begynder.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;