Oprettet 3. april 2023

Cavalier King Charles, hvalpe, 1 uge , salgklar 22 maj





Placering
Placering
7700 Thisted



Annoncebeskrivelse

Cavalier King Charles Spaniel hvalpe sælges fra kærligt hjem midt i Thys smukke natur. Vores dejlige, milde Lotte mor har født 5 fine hvalpe. Hun har fået 3 smukke Blenheim piger og 2 flotte Ruby drenge. CKCS har af natur et mildt og glad sind og er nemme at opdrage og at få renlige mv. Pelsen er også nem at holde. Racen egner sig såvel til børnfamilier som til ældre, og ville også være et godt valg som sin første hund.
Vores Lotte mor har et mildt og glad sind. Hun elsker at blive nusset og vil rigtig gerne lege med vores børn.
Inden hvalpene er klar til at flytte hjemmefra, vil de vil blive præsenteret for dagligdagen lyde, børn og andre hunde. De kommer ud at løbe og lege udenfor, kommer på køretur og får også deres første bad.
Hvalpene ender som voksne med en vægt på ca. 6-8 kg.
De bliver vaccineret, chipmærket til dansk hunderegister og får sundhedsattest med fra dyrlægen. Derudover får de 3 x ormekur. De får selvfølgelig deres bamse og legetæppe med mor og deres søskendes duft med. Mor er med stambog og i farven Blenheim. Far er ægte CKCS i farven Ruby.
Sundheds- og patellaundersøgt, ikke påvist PPM, PHTVL, RD, CEA, PRA m. m. Derudover udvidet hjertescanning som ikke påviser arvelige tegn på hjertesygdomme. Pris:
Hun hund 14000 kr. Farve: Blenheim
Han hund 12000 kr. Farve: Ruby. Ved reservering betales et depositum 2500 kr. som selvfølgelig fratrækkes ved afhentning.
Depositummet tilbagebetales ikke, hvis I fortryder. Alt kontakt på telefonnummer: . telefon Oplysninger:
Racer: Cavalier King Charles
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 22 maj

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;