Oprettet 26. marts 2023

Bichon Havanais hvalpe med DKK stamtavle, salgsklar 30. April

Sælges til 15000 kr.
Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Røde, creme, rød og hvid plettet
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
30. april 2023
Placering
Placering
8660 Skanderborg
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vores skønne tæve Aya har fået 8 smukke hvalpe d. 5. marts, 6 hanner og 2 tæver. Lige nu har vi 3 hanner til salg.

Det er Aya's andet kuld og hun er en super mor med masser af kærlighed og tålmodighed. Hvalpene befinder sig i vores køkken/alrum og er en naturlig del af vores familie. De er derfor vant til alle hverdagslydene såsom vaskemaskine, støvsuger, opvaskemaskine, vores snakken og larm, besøg fra familie og venner.
Vi afspiller dagligt lydterapi for hvalpene, så de vænner sig til lyde fra regn, torden, nytår, lastbiler, blæst/storm mm.
Hvalpene er i voksenkontakt 24/7, da der altid er nogen hjemme ved dem, så de bliver max forkælet med masser af nusseri og kærlighed.

Hvalpene vil være klar til at flytte hjemmefra d. 30. april, med dem følger en stor hvalpepakke bestående af hvalpeshampoo, hvalpebalsam, blandingsbøtter til shampoo/balsam, et tæppe som dufter af mor og søskende, en bamse, som dufter af mor og søskende, en transporttaske med wetbed tæppe som også dufter af mor og søskende, en sæk hvalpefoder samt lidt børster til pelsplejen.

Derudover vil hvalpene være sundshedstjekket af dyrlægen, vaccineret, fået ormekur, registeret i dansk hunderegister, chippet samt der følger stamtavle med fra DKK.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


;