Oprettet 24. marts 2023

Bichon havanais, hvalpe, 11 uger , salgklar 24-03-2023





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
11 uger
Placering
Placering
2990 Nivå



Annoncebeskrivelse

Sjarmetrold han-hvalp 11 uger, født 6/1/2023 hvid med lysebrune ører/pletter. Jeg har som enlig mor overvurderet hvad jeg havde tid til-derfor søger vi en ny kærlig familie til vores hvalp. Pelsen er allergivenlig.
Hvalpene er har gået sammen med moren og tre andre voksne hunde de første 9 uger. Den har fået højkvalitets foder til at få udviklet krop og muskler bedst muligt. Fra opdrætteren:
Racen hedder Bichon Havanais, også kendt som Silkehund. Den er børnevenlig.
Pelsen er allergi venlig, da de ikke fælder, og ikke har underuld/skæl. Hvor ofte det skal kartes/friseres afhænger af frisure. Farve: Hvid og lys jord brun. Opvækst.
Hvalpen er vant til at møde nye mennesker, tryg ved børn, hjemmets lyde, og er renlighedstrænet. Den er vel socialiseret samt vænnet til bad, føn samt klip af negle og pels. Den har blandt andet været til børneteater to gange, hvor den sad helt stille i 1,5-2 time (havde fået mad og drikke forinden, samt besørget). Sundhed:
Hvalpen er chippet, vaccineret og har fået 3 x ormekur (moren fik også ormekur mens hun var drægtig). Der medfølger sundhedsbog, der beskriver hvalpens sundhedsstatus. Både moren og faren er fri for arvelige sygdomme. Vi er åbne overfor bud.

Oplysninger:
Racer: Bichon havanais
Alder: 11 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 24-03-2023

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;