Oprettet 7. marts 2023

Sødeste Bichon Havanais piger til salg.

Sælges til 17000 kr.
Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
5 uger
Farve
Farve
Zobel
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
2. april 2023
Placering
Placering
3050 Humlebæk
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vores dejlige BH Sally har fået sit første kuld - 2 tæver, Flora & Fiona.
Vi er en familie på 4 - mor, far og 2 døtre på 12 og 16 år.
Hvalpene vokser op i vores køkken/alrum, så de er en helt naturlig del af vores hverdag med alle de lyde, som det indeholder samt besøg af venner og familie.

Vi er hjemmearbejdende, hvilket giver os muligheden for at være omkring hvalpene det meste af tiden og gør træningsmulighederne mange og mulige.

Flora og Fiona er nysgerrige, legesyge og opsøgende - de holder af at komme i armene og blive nusset og deler flittigt ud af kys.

Både Sally og faren Otto er meget harmoniske og rolige af sind. Hvalpene kommer med stamtavle, sundhedsbog, orme kure og vacciner i henhold til dyrlægens anvisninger. Vi pakker også et lille hvalpe net indeholdende lidt legetøj, tæppe med duft fra Sally og søster samt andre små ting til den første tid i nye familier.

Vi ser meget gerne at I kommer på besøg et par gange, før hvalpene skal hjemmefra, så der bliver skabt en relation. Som det nok fremgår tydeligt, så ønsker vi at finde familier til vores hvalpe, som ønsker en "hund for livet".


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Bichon Havanais 15000 kr.

Bichon Havanais hvalpe

Vores skønne tæve Aya har fået 8 smukke hvalpe d. 5. marts, 6 hanner og 2 tæver. Lige nu har vi 4 hanner og 2 tæver til salg. Det er Aya's andet kuld og hun er en super mor med masser af kærlighed ...

Alder 3 uger
8660 Skanderborg

Bichon Havanais 18.000. kr.

Bichon Havanais, hvalpe, 8 uger , salgklar 21. maj 2023

Mille fødte natten til søndag 26/3 fire smukke hvalpe; tre tæver og en han. Vi søger søde familier, par eller enlige gode mennesker, som vil give Milles hvalpe de bedste forudsætninger for et godt og ...

Alder 8 uger
8680 Ry

Bichon Havanais 11.000. kr.

Bichon havanais, hvalpe, 11 uger , salgklar 24-03-2023

Sjarmetrold han-hvalp 11 uger, født 6/1/2023 hvid med lysebrune ører/pletter. Jeg har som enlig mor overvurderet hvad jeg havde tid til-derfor søger vi en ny kærlig familie til vores hvalp. Pelsen er ...

Alder 11 uger
2990 Nivå