Oprettet 27. februar 2023

Chinese crested

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 5500 kr.
Race
Race
Chinese crested
Alder
Alder
8 uger
Farve
Farve
Overvejende sort med aftegninger
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
18. marts 2023
Placering
Placering
6000 Kolding
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vi er 4 små lækkerheder der så dagens lys sent om aftenen den 20 Januar ved et kejsersnit.

Vores Mor er en Chinese Crestet med alle de bedste træk og dermed også den mest loyale godmodige hund vores Mor’s mennesker har haft. Vores Mor er meget elsket og værdsat af hendes mennesker og derfor har vores Mor’s menneskemor sovet på en madras ved siden af vores hvalpekasse siden vi blev født for at være sikker på at alt var ok med os 4 og vores Mor.

Vores Far er en fræk powder puff doodle der “voldtog” vores dydige Mor og deraf er vi blevet skabt. Han har et fantastisk sind, kærlig, puttende, godmodig, nysgerrig og legesyg.

Begge vores forældre bor sammen med os og vores forældres mennesker har besøg af deres børn og børnebørn som vi elsker at drille.

Vi er:

En flot hårløs herre med en fyldig hanekam og hår på ben og hale samt mørke øjne.

En flot hårløs herre med en lidt mindre fyldig hanekam og hår på ben og hale samt lysere øjne, i det rette lys ser de stålblå ud.

En smuk hårløs pige med en lille hanekam og hår på hale og ben samt mørke øjne

En flot og nuttet lille pudderkvast med den lækreste sorte pels med hvidt bryst, aftegninger i ansigt og lidt brunt på benene.

Vi søger gode hjem og kan flytte fra den 18 Marts, men vores Mor’s mennesker vil meget gerne beholde os til omkring Påsken, så der er mulighed for nogle fridage hvor man kan lære os at kende inden hverdagen banker på.

Vores mennesker vil sørge for at alle tingene på hvalpe tjeklisten er gennemgået og vi er så trygge som overhovedet mulige ved verdenen.

Vi har fået ormekur og skal have mere af det stads inden vi flytter og vi skal til dyrlæge igen lige inden vi er 8 uger for at få en sundhedsbog, vaccineres og chip, så vi er helt klar til at indtage verdenen.

Vi kan ikke flytte gratis hjem til jer og prisen for os er pr. stk.

Hanhund 5500,-

Tæve 6500,-

Vores Mor’s mennesker forventet at man har læst op på eller har kendskab til vores race.

Ring gerne og få en snak.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Chinese crested 9.000. kr.

Chinese crested powder puff, flere hvalpe, 7 uger , m. stamtavle

The Chinese Crested, a lively and alert toy breed, can be hairless or coated. The hairless variety has smooth, soft skin and tufts of hair on the head, tail, and feets. The coated variety, called the ...

Alder 7 uger
7620 Lemvig

Chinese crested 8.800. kr.

Chinese crestepoo, hvalpe, 10 uger , salgklar 19-03-23

Chinese crested/puddel blanding. Disse charmerende og specielle hvalpe er vokset op inde og er vant til dagligdagens lyde og har fået den bedste socialiserede. Hvalpene er legesyge og virkelig nogle s...

Alder 10 uger
9000 Aalborg

Chinese crested 6500 kr.

Chinese crested

Chinese Crested powder puff 9 uger den 8. Marts. Vi er to skønne stueopdræt familie hvalpe. Vi bor sammen med mir og far. Vi bliver med tiden mere Creme / hvide. Vores pels er som en bommulds hund og ...

Alder 9 uger
6870 Ølgod