Oprettet 21. januar 2023

Puddel

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 10000 kr.
Race
Race
Puddel
Alder
Alder
11 uger
Farve
Farve
hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
17. december 2022
Placering
Placering
6780 skærbæk
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelseKongepuddel , hvalpe, 11 uger , salgklar 19.12.22

"Maugda" søger sit nye hjem, hun er stortset renlig men nu mangler hun snart nogle nye udfordringer, ring eller skriv hvis du er interesseret i et møde med denne skønhed.
Den 24-10/22 om morgenen blev jeg født. Jeg er det man kalder en tæve eller pige om man vil. Der er kun mig, så jeg er det man kalder et enebarn. Men jeg for masser af kærlighed og opmærksomhed da, jeg har 2 hunde moster, og 3 små drenge mennesker til at underholde mig dagen lang. Jeg er nysgerrig, har tillid til alle og elsker bare at lege. Jeg bor inde i stuen med hele min familie, når jeg skal sove har jeg min hel egen hvalpegård og når jeg er vågen løber jeg rundt med resten af flokken og tisser ude.
Min menneske mor, siger at vi starter sådan noget træning med nytårs lyde, kørselstræning, gå pænt i snor, blive børstet på bordet og blive en smule klippet. Jeg har allerede prøvet at få klippet negle og sikke spændende det var.
Inden jeg flytter, siger min menneske mor at jeg har fået 3 * ormekur, loppekur. Jeg har nu fået sundhedsundersøgelse og chip + vaccine, hvilket jeg klarede til ug. Så jeg er helt klar til mit nye hjem. Jeg glæder mig bare sådan til at se om det er et ældre par, en familie med børn eller hvem ved måske en enlig ? :)
Både min far og mor har stamtavle som man må få en kopi af, men jeg har ingen stamtavle på mig.
Jeg måtte flytte hjemmefra den 19 december. (Det vil sige at jeg er så klar til at flytte nu).
Når jeg flytter, medfølger der en hvalpe pakke, med foder til begyndelsen, tæppe, legetøj, snor osv til mig. Min Far er sort og min mor er hvid.
Jeg for hele tiden af vide at jeg bare er god til at opføre mig pænt, at jeg er en kvik lille en og at jeg er dygtig til at tisse udenfor.
Ring eller skriv gerne til min menneskemor for mere information.
(De 3 voksne billeder er af min mor og far)
Mime mad forældre sender også gerne flere billeder af mig.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Puddel 50. kr.

Puddel, hvalpe, 9 uger

Udstationerings vært søges. Vi søger en udstationeringsvært til en lille mellempuddel han hvalp pr. ca. 10 maj. (Forventer en voksenvægt på ca. 7-8 kg og ca. 37-38 cm). Begge forældre er undersøgt for...

Alder 9 uger
7000 Fredericia

Puddel 5.000. kr.

Puddel, hund, 5 år

Det er med et knust hjerte at vi må erkende at vores familiesituation ikke tilgodeser vores kære hunds behov hvorfor vi desværre finder et nyt, kærligt, forevigt hjem til vores Muffin. . Vi har en meg...

Alder 5 år
2000 Frederiksberg

Puddel 2.500. kr.

Puddel, hund, 2 år

Avl Puddel Tilbydes til avl. Vores skønne hanhund Tilbydes til avl Han har før lavet 5 kuld sunde hvalpe, billeder af hans afkom kan sendes hvis det ønskes Han er en Dværgpuddel på 7 kg Prisen er 250...

Alder 2 år
2300 København S