Oprettet 21. januar 2023

Puddel





Race
Race
Puddel
Alder
Alder
11 mdr.
Farve
Farve
Sort og hvid
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
21. juli 2023
Placering
Placering
6780 skærbæk
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

4 han hunde. Der gerne vil flytte hjemmefra nu.
De vokser de op i stuen, blandt vores 3 drenge på 8, 6 og 2 år, så de vil også være vant til børn, og håndtering af disse. Vi har selv mor. Både mor og far er store familie hunde med dejlige temperament. Mor er meget afslappet/rolig, en stor kongepuddel, som er familiens sofahund.
Derudover har vi også en lille terrier og en kongepuddel mere som alle omgås hvalpene og tager del i opdragelsen. Alle hvalpe kommer med på små køreture for at gøre dem lidt kørevante, bliver luftet i haven, prøver at gå ture dagligt i sele ude ved vejen, kommer på klippebordet og bliver reddet igennem, bliver dagligt rørt på poterne og prøver at få klippet negle et par gange.
Hvalpene er selvfølgelig med DKK stambog, de vil have fået 3 gange ormekur, sundhedsundersøgelse, chip og vaccination . Der følger en hvalpepakke med hver hvalp hvor der fx er sele, foder til den første tid (arion premium hvalp), tæppe, legetøj, bamse osv.
Rød = "Arne". Stor hvid plet på brystkassen. Virkelig en kælebamse og den største i kuldet, men trods hans størrelse er han virkelig rolig og mild.
Grøn = "Edward". Få hvide hår på brystkassen. Altid frisk på ballade, med ham er man altid sikker på at få dagens grin, elsker nus.
Sort = "Weyse". Hvide hår på munden, hvid på brystkassen. Meget lærenem og følger en overalt.
Gul = "Hjalmer". Få hvide hår på brystkassen. Han er en god blanding af både at være legesyg og "skødehund".

Alle hvalpenen har allerede de lækreste personligheder, som vi ønsker at matche med de kommende familier.

Prisen for Arne og Weyse er 13.000kr
Prisen for Hjalmer og Edward er 11.500kr da det kun er den ene testikel der er faldet ned endnu, de kan sagtens nå at falde ned og begge skal først være faldet ned når hvalpene er 8 måneder.
Fra de 3 der er flyttet hjemmefra, høre vi at de er meget lærenemme og skønne. Hvalpene skal simpelthen opleves ?

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;