Oprettet 4. december 2022

Pomeranian, hanhund, 5 år , m. stamtavle, salgsklar 3/12-22





Race
Race
Pomeranian
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
2605 Brøndby



Annoncebeskrivelse

Noah søger sit 4-ever hjem.
Ren Pomerania, 5 år gammel, passet med vacciner, og dyrlæge tjek, har pas og sundhedsbog, er kastreret.
Noah skal ud til en ældre dame, evt et par der går hjemme da Noah kan finde på at gø når han er alene hjemme, det forekommer dog ret sjældent, men kan ske. Noah er ikke glad for mænd da han før er blevet sparket og slået og kan finde på at snappe(ikke bide) ud efter mænd, dette er dog blevet meget mindre de sidste 7 mdr. mens han har været hos os og han gør det ikke med mænd han kender. Han er sød overfor børn men dur ikke til larm eller hvis der sker for meget. (Sælges ikke til hjem med børn). Han er nervøs anlagt grundet hans fortid, men han elsker at lege med sine bamser. Han er en der knytter sig meget til sin ejer/ejere.
Han kan med alle de hunde han har mødt, uanset str. og han kan gå uden snor og reagere nemt på sit navn. Kan kommandoer som “sit/sæt dig” og “dæk/lig dig”. Han er renlig og der sker sjældent uheld hvis han bare er ude at gå tur 3-4 gange dagligt eller har have, engang i mellem kan der komme en lille tissetår på dørmåtten, men det sker sjældent. Grundet Noah søger et nyt hjem er fordi min kæreste og jeg begge har enormt meget arbejde samt fritidsinteresser som heste og repetere biler og jeg syntes det er synd han er alene hjemme i 6-8 timer hverdag(kommende ejer skal være hjemmegående/pensioneret så Noah ikke er så meget alene). Min dårlige samvittighed æder mig op indvendigt, og det har taget mig lang tid at få lavet denne annonce og at indse at vi ikke kan tilbyde ham det som han fortjener som det hele er lige nu, dsv :( . Der medfølger ualmindeligt meget med til Noah.
2 kurve, skåle, mad, snacks, hans bamser/legetøj, trøjer og jakker i lange baner, snore, seler, halsbånd, refleks udstyr osv osv. Spørgsmål er velkomme.
Mit nr er telefon, send en sms med hvad du kan tilbyde, så kan vi bagefter snakke hvis det kunne være et match.

Oplysninger:
Race: Pomeranian, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 5 år
Køn: Hanhund
Salgsklar pr.: 3/12-22

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;