Oprettet 12. november 2022

Labrador, hvalpe, 1 uge , salgklar 5. januar 2023





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
7650 Bøvlingbjerg



Annoncebeskrivelse

Vores skønne Nova har fået 7 lækre brune chokoladebamser d.10. november 2022.
Der er 3 tæver og 4 hanner. Nova er den dejligste familiehund med et roligt og kærligt sind. Det samme gælder faderen som ligesom Nova også er en brun labrador. Hvalpene vokser op med børn i alderen 8-14 år. Vi bor på en nedlagt landejendom,så katte, høns og kaniner bliver også en del af deres bekendtskab, når de kommer ud i naturen.
Samtidig er vi så priviligeret at den ene i husstanden har orlov og dermed rigtig god tid til både moderen og hvalpene.
Nova klarer moderrollen til ug. Alle hvalpe har taget på det første døgn og trives. Når vi sender hvalpene fra reden er de sundhedstjekket, har fået ormekur, er vaccineret og chippet. Vi laver og hvalpepose med noget kendt fra mor, lidt startfoder, legetøj og med en masse kærlighed til den nye familie. I weekenden i uge 48 (2.,3. og 4. december) vil der være mulighed for at vælge den hvalp i ønsker jer. Ellers er vi selvfølgelig åbne fra andre tidspunkter.
Der betales et depositum på 3000kr. når hvalpen vælges. Beløbet modregnes selvfølgelig den endelige betaling. Hvalpene er salgklare fra d.5. januar 2023 og der vil være mulighed for besøgsdage hen over julen eller når det passer jer. Læg allerede nu billet ind på en af disse alt for lækre chokoladebamser og begynd nedtællingen til det kan blive din eller jeres følgesvend de næste mange mange år. Fortæl gerne lidt om dig/jer selv og hvorfor i gerne vil have en hund i familien og hvad i kan tilbyde den. Prisen:
Tæver: 10.000kr.
Hanner: 9.000kr. Vi glæder os til at høre fra jer og sender gerne løbende billeder og små videoer, så i kan følge med på sidelinjen.

Oplysninger:
Racer: Labrador
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 5. januar 2023

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;