Oprettet 2. november 2022

Cocker Spaniel

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 13000 kr.
Race
Race
Cocker Spaniel
Alder
Alder
7 uger
Farve
Farve
Rød
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
15. november 2022
Placering
Placering
9280 Storvorde
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Fine røde racerene Engelske Cocker Spaniel hvalpe, der er klar til at finde sig et nyt hjem i sidste halvdel af november eller efter aftale. 1 tæve og 4 drenge er ledige. Hvalpene har fødselsdag den 15/9-2022.
De har stambog med fra Dansk Kennel Klub og er registreret i Dansk Hunderegister.
De er vaccinerede, fået sundhedstjek og sundhedsbog. Vi har givet dem 3 gange ormekur.
Der er hvalpepakker med fra Dansk Kennel Klub, Agria og en hvalpepakke fra os, hvor der er foder med til den første tid med hvalpen, et tæppe der lugter af mor, legetøj og lidt godbidder.
Begge forældre har en fin afstamning. Vores tæve er fra Kennel Nikolausberg i Tyskland, hun har et utroligt dejligt sind er glad for børn og meget tillidsfuld. Hun har bestået Spanielklubbens dressurprøve I. Vil du evt. træne blodspor kan du få en pose blod fra kronhjort.
Faren er fra Kennel Natisja og er kåret som årets bedste Cocker flere gange. Ejeren af faren viser gerne Lui frem. Billede 5 viser mor til højre og billede 6 viser moren til venstre.
Hvalpene er født og opvokset inde i huset hos os og er meget tillidsfulde og kælne. Derfor er de også vant til alle lyde her i huset. Støvsuger, vaskemaskine, barbermaskine, hårtørrer, radio og fjernsyn. m.v.
De har været ude at køre bil og kommer dagligt ud i haven.
Vi står gerne til rådighed med flere oplysninger og hører også gerne lidt om dig, hvis du er interesseret i at købe en af vores små skønheder. Vi bor i Dokkedal.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Cocker Spaniel 10.000. kr.

Dansk Svensk gårdhund, hanhund, 12 mdr. , m. stamtavle, salgsklar "nu"

Charlie er en sød og kontaktsøgende DSG, der er meget glad for børn. Han er meget aktiv, og er vant til at løbe meget rundt og bruge næsen. Om aftenen er han en rigtig hyggehund, der elsker at ligge i...

Alder 12 mdr.
3670 Veksø Sjælland

Cocker Spaniel 13.500. kr.

Cocker spaniel, hvalpe, 8 uger , salgklar 28/11/22

Hej Vi har 1 cocker spaniel tilbage til salg. Hvalpen er rød og 8 uger gammel. Tæven er sød, glad og social med mennesker. Tæven har fået vaccine, chip og ormekur. <b>Oplysninger:</b> Racer: Cocker...

Alder 8 uger
7000 Fredericia

Cocker Spaniel 3.500. kr.

Engelsk cocker spaniel, hund, 4 år , salgklar Nu

4 år gammel engelsk cocker spaniel pige til salg. Sund, rask, har ale vactination, chip. Vant til børn, katte ellers andre hunde. For mere info skriv til . telefon <b>Oplysninger:</b> Racer: Engelsk c...

Alder 4 år
4320 Lejre