Oprettet 2. november 2022

Cocker Spaniel

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 13000 kr.
Race
Race
Cocker Spaniel
Alder
Alder
7 uger
Farve
Farve
Rød
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
15. november 2022
Placering
Placering
9280 Storvorde
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Fine røde racerene Engelske Cocker Spaniel hvalpe, der er klar til at finde sig et nyt hjem i sidste halvdel af november eller efter aftale. 1 tæve og 4 drenge er ledige. Hvalpene har fødselsdag den 15/9-2022.
De har stambog med fra Dansk Kennel Klub og er registreret i Dansk Hunderegister.
De er vaccinerede, fået sundhedstjek og sundhedsbog. Vi har givet dem 3 gange ormekur.
Der er hvalpepakker med fra Dansk Kennel Klub, Agria og en hvalpepakke fra os, hvor der er foder med til den første tid med hvalpen, et tæppe der lugter af mor, legetøj og lidt godbidder.
Begge forældre har en fin afstamning. Vores tæve er fra Kennel Nikolausberg i Tyskland, hun har et utroligt dejligt sind er glad for børn og meget tillidsfuld. Hun har bestået Spanielklubbens dressurprøve I. Vil du evt. træne blodspor kan du få en pose blod fra kronhjort.
Faren er fra Kennel Natisja og er kåret som årets bedste Cocker flere gange. Ejeren af faren viser gerne Lui frem. Billede 5 viser mor til højre og billede 6 viser moren til venstre.
Hvalpene er født og opvokset inde i huset hos os og er meget tillidsfulde og kælne. Derfor er de også vant til alle lyde her i huset. Støvsuger, vaskemaskine, barbermaskine, hårtørrer, radio og fjernsyn. m.v.
De har været ude at køre bil og kommer dagligt ud i haven.
Vi står gerne til rådighed med flere oplysninger og hører også gerne lidt om dig, hvis du er interesseret i at købe en af vores små skønheder. Vi bor i Dokkedal.

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Cocker Spaniel 499. kr.

engelsk spaniel cocker, hvalpe, 8 uger , salgklar 09-05-2023

Spansk Cocker Spaniel 3 drenge 3 piger født 14.03.2023 far-sort og hvid mor-brun med hvid opvokset derhjemme søger nyt hjem kan tages fra og med 09.05.2023 hundene bliver ormekur, vaccineret, sundhed...

Alder 8 uger
6780 Skærbæk

Cocker Spaniel 12.500. kr.

Cocker Spaniel, hvalpe, 9 uger

Vores Cocker Spaniel har fået 9 skønne hvalpe, 4 hunner og 5 hanner. Hvalpene bor i en stor hvalpegård i stuen, så de bliver vant til børn og dagligdags lyde, og bliver nusset, snakket med og luftet f...

Alder 9 uger
2750 Ballerup

Cocker Spaniel 11.000. kr.

Ft cockerspaniels, hvalpe, 2 uger , salgklar 2.5 2023

Super gode jagt og familie hunde efter bedste avls linjer begge forældre bruges til jagt og går et super søg 2 han 4 tæver. <b>Oplysninger:</b> Racer: Ft cockerspaniels Alder: 2 uger Type: Hvalpe Sa...

Alder 2 uger
3300 Frederiksværk