Oprettet 13. juli 2022

Labrador Retriever

Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
2 uger
Farve
Farve
sort
Antal
Antal
7 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. august 2022
Placering
Placering
2665 Vallensbæk Strand
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Mollie er en skøn familiehund. Hun er den gammeldags/ udstillings linje og lille af sin race. Hun vejer kun 24 kilo, hvilket er en skøn mellem størrelse hund. Mollie er utrolig kærlig og meget lærenem. Hun går oftest uden snor når vi går eller løber tur og hun er altid lige omkring os. Vores børn tumler og krammer hende dagligt og hun nyder at være i vores selskab.
Mollie er blevet AD/HD scannet og øjenlyst forinden parring

Phonex er formel 1/jagt linje og han vejer 33 kilo.
Det fremgår blandt andet at han er rigtig god til jagt og samtidig utrolig kælen, rolig og trofast. Han er før brugt til avl og hvalpene herfra er blevet fulgt og det oplyses at hans gode sind, går igen i afkommet, og ser ud til han giver særdeles gode hofter.

Begge hunde er med stamtavle og undersøgt for ikke at have arvelige sygdomme

Hvalpenes opvækst
Hvalpene opdrættes i stuen og vil senere være i køkken og haven, så de hele tiden er nær os. De vil fra starten være vant til børn, da vores børn er 10 og 11 år. De vil dagligt blive nusset og kælet af os alle. Derudover vil børnenes venner og naboers mindre børn også senere komme på besøg.
Hvalpene vil således blive godt socialiseret og vi vil også sørge for de bliver stimuleret med legetøj, lyde fra støvsuger, græsslåmaskine m.v. samt alderssvarende oplevelser i nærområdet.

Jeg har lavet en facebook side, hvor hvalpene kan følges fra starten med billeder og videoklip.
Derudover bliver der selvfølgeligt også mulighed for løbende besøg, og efterfølgende hvalpetræf når de er flyttet fra reden.

Hvalpene bliver ormekur behandlet, sundheds tjekket, chippet og vaccineret inden de rejser hjemmefra. Derudover bliver de stambogsregistreret

Pris
Ved reservation betales depositum på 3000 kr., som bliver modregnet ved afhentning.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;