Oprettet 13. maj 2022

Rottweiler, hvalpe, 8 uger , salgklar 23-6-2022





Race
Race
Rottweiler
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
8860 Ulstrup



Annoncebeskrivelse

Rottweiler hvalpe Med stamtavle. Født 23-4-2022. Salgsklare ultimo 23-6-2022. Der er både Hanner og Tæver i kuldet, og vi forventer at beholde en hanhund selv, med håbet om en rigtig god træningshund på sigt. Efter super fine forældredyr, med rigtig fine sundhedsresultater, og lækkert temperament.
Både moren og faren er yderst omgængelige, og af sundhedsmæssig høj kvalitet.
Du /i vil blive vejledt fremadrettet ved evt. spørgsmål, som kunne være om fodring , opdragelse, miljøtræning, lydighedstræning. osv. osv
Der er vedhæftet billede af Mor og Far. Der forventes hvalpe af den brede og robuste type, med god harmoni og det store hoved, ikke efter Moren, men efter Faren, da hans gener træder kraftigt igennem på hans afkom. Om jer. I må gerne ha haft racen før, hvilket kan være en fordel, men ingen krav,. de vil uden problemer egne sig som omdrejningspunktet i en familie med børn, og måske en hund i forevejen.
De vil selvfølgelig også være med potientiale for træning, hvis det er det man gerne vil. Der ønskes engagerede nye ejere, med hjertet på rette sted, og vi vil forbeholde os retten til at købe hunden tilbage, hvis der skulle komme udefrakommende årsager til, at man ikke kan have dem mere.
Dette skyldes ene og alene, at vi på INGEN måder ønsker at de skal blive kastebold, og at vi så selv har muligheden for at finne rette nye ejere, hvis situationen skulle opstå. Hvalpene får 3 x ormekur, bliver vaccineret , chippet, får sundhedstjek og sundhedsbog, og der medfølger ligeledes stambog. Skulle disse smukke hvalpe have skabt interesse, så kontakt mig på telefon, eller,. telefon Der kan sendes masser af billeder og videoer over messenger, hvis det ønskes. RaceRottweiler, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle.

Oplysninger:
Racer: Rottweiler
Alder: 8 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 23-6-2022

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;