Oprettet 14. december 2021

Chinese Crested, hund, 12 mdr.

Race
Race
Chinese crested
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
8900 Randers CAnnoncebeskrivelse

Hjælp! Vores elskede Calvin søger et nyt, kærligt og blivende hjem?? . Calvin er en Chinese Crested halvhårløs, allergivenlig hund på 16mdr. Calvin er en rigtig nusse hund, og elsker at ligge i dit skød. Han er meget opmærksomhedskrævende, og vil bare så gerne ligge og nusse med dig hele dagen. Dog er han rigtig god til at lege og underholder gerne hele familien med hans kunstner. Han vil gerne have man leger med, men kun for at jagte ham med bolden, for han aflevere den ikke af egen fri vilje.??
Calvin er vanvittig nysgerrig og deltager gerne i alt hvad du laver. Han kan til tider være lidt nervøs anlagt, hvilket gør at han passer ekstra godt på sit hjem. Calvin er renlig, kan være alene hjemme (har aldrig ødelagt noget), sover i egen kurv om natten, og kan de basale kommandoer. Han er dog ikke verdens bedste hund i snor, da han har et meget stort behov for at sige hej, til alle hunde på sin vej.??
Men en tur i det fri, i hundeskoven osv. er hans yndlings ting = uden snor. Han elsker at slikke sol om sommeren, men også en sneboldkamp om vinteren. Han er til alt salgs vejr. Calvin er en fantastisk hund men han. kræver ALT den opmærksomhed han kan få, alt DIN kærlighed!
Så da vi fik vores lille søn, blev Calvin desværre meget jaloux. Han kan ikke forstå at hans opmærksomhed skal deles med en anden. Derfor må vi erkende at vi ikke længere, kan tilbyde Calvin det liv, den tid og den opmærksomhed han fortjener.?? . Vi ønsker kun det bedste til Calvin, så vi ser kun henvendelser fra dig, som ved at du kan opfylde hans behov. Vi forbeholder os retten til selv at vælge Calvins nye hjem?? .

Oplysninger:
Racer: Chinese Crested
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Chinese crested 12000 kr.

Chinese crested

Chinese crested født d. 23 april, ud af et kuld på 3, hvor 2 tæver overlevede. Hun er klar til at flytte efter d. 18 juni. Så begynd allerede nu at følge din kommende hund. Begge forældre er test...

Alder 3 uger
6430 Nordborg

Chinese crested 15000 kr.

Chinese crested

power puff. allagi vendlige 3 drenge og 3 piger ægte men u/ stamtavle henvendelse mellem 18-19

Alder 8 uger
4682 Tureby

Chinese crested kr.

Chinese crested

Bodil og Buster søger nu deres egne familier. De er vokset op i stuen sammen med deres mor og børn i alderen 1 år til 13 år De er vant til alle dagligdags lyde. De er chipmærket, vaccineret og har...

Alder 8 uger
4200 Slagelse halkevad