Oprettet 26. november 2021

Bichon Havanais





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
9 uger
Farve
Farve
hvid og sort
Antal
Antal
2 hunde
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
27. november 2021
Placering
Placering
3480 Fredensborg
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Skønne Bichon Havanais hvalpe 9 uger - 2 han - en hvid med sorte aftegninger (Balder) og sort med hvide aftegninger(Banjo). Kærligt og omsorgsfuldt stueopdræt. Velstimuleret og vant til alle dagligdagslyde og hverdagsaktiviteter, støvsuger, musik og børnelatter mm.
Efter skønne, kernesunde, glade og meget lærenemme forældre (Begge med stamtavle) med et dejligt temperament. Mor elsker selskab og møder alle med hengivenhed og venlighed. Hun har en ideel vægt på 6,5kg. Far vejer 7kg. Der medfølger fin sundhedsbog fra dyrlæge, chippet, vaccination og ormekur. Vi sørger for et tæppe med mors duft og legetøj for en tryg opstart i nyt hjem.
Vi søger en kærlig familie, der kan tilbyde et liv i trygge rammer med plads til en social hund. Det er vigtigt for os at I har både tid og ressourcer til at omfavne en hvalp som et familiemedlem og sætte sig ind i at møde dens behov.
Racen er utrolig social, nænsom i sin kontakt overfor alle den møder. Racen er allergi venlig og som et ekstra plus så fælder den ikke.
Hvalpene er nu fyldt op med mors kærlighed og rejseklar til nye eventyr.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;