Oprettet 5. september 2021

Border collie, flere hvalpe, 6 uger , m. stamtavle, salgsklar 23/9





Race
Race
Border Collie
Alder
Alder
6 uger
Placering
Placering
4700 Næstved



Annoncebeskrivelse

Cap, Clay, Charlie, Claire og Cassie leder efter nye hjem. Hvalpene er efter arbejdende (hyrdende) forældre og af stærk afstamning! Mor er import fra Irland og efter Pat Byrne's Mass og Far er Holger Schiernings Liam (Tha'll do Joe)
Begge forældre er afslappede hunde når de ikke arbejder og er uden tendenser til "unoder", moderen er udpræget enmandshund og er "fars" hund, kærlig og opsøgende, men uinteresseret i fremmede. Hvalpene vokser med med børn, katte og andre hunde mm.
Vi bor på en gård med diverse dyr og har 3 små børn, så de bliver socialiseret til et stort 13-tal :D . Hvalpene bliver registreret i ISDS (international Sheepdog Society) begge forældre er hofte-scannet med A-A henholdvis A-B, far er CEA gen-fri, mor er bærer men men uden symptomer, så hvis man gerne vil avle i fremtiden skal man få hvalpen/hunden testet, og eller vælge en partner der er testet fri! . De sælges kun til aktive hjem (hyrdning, agility, lydighed etc.) med mod på at bruge den fornødne tid det kræver at have en Border Collie . Telefonisk kontakt foretrækkes!
Hvis i ringer og jeg ikke tager den, så send en sms! og jeg svarer så snart jeg har tid.

Oplysninger:
Race: Border collie, Jeg bekræfter at der medfølger stamtavle
Alder: 6 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: 23/9

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;