Oprettet 9. august 2021

Chihuahua

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger
Sælges til 11000 kr.
Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
3 uger
Farve
Farve
Brune med lyse aftegninger. Sorte med hvide aftegninger.
Antal
Antal
4 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
10. september 2021
Placering
Placering
3300 Frederiksværk
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Heisa :)er du/ i den nye ejer/ familie til de lækreste små chihuahua hvalpe? De er født den 21/7-21 helt og aldeles uden problemer.
Hvalpene er vokset op sammen med ut. Samt deres lydige moder og fader, far er sort med hvide aftegninger og langhåret, mor er brun med lysebrune aftegninger Som er halv langhåret.
Der er som skrevet 4 hvalpe, 2 tæver hvor den ene er sort med hvide aftegninger, den anden tæve er brun med hvide aftegninger. Der er 2 hanner, hvor den ene er sort med mange hvide aftegninger og en brun han med mange lysebrune aftegninger.
Inden hvalpene drager ud til den kærlige familie, vil de være socialiseret af bedste evne, de er som skrevet vokset op sammen med ut. Moder og fader, og være tilvendt dagligdagen, med alverdens elektronik maskiner og lyde som går rigtig godt.
De vil være vaccineret, fået orme kur og medfølgende sundhedsbog, der vil følge lidt foder med fra dyrlægen til de første dage og en lille ting fra mor så alt ikke bliver for en voldsom omvæltning. Ved interesse skriv da venligst.
ps. Da dette er første gang skriv da venligt ved yderligere information. Tak for forståelsen.

Kærlig hilsner
Karina

Er du interesseret?
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret konto
Kontakt sælger

Chihuahua 4.000. kr.

Chihuahua, hund, 3 år

Den skønneste lille tæve på 2,2 kg søger sit forever hjem. Hun er med FCI stamtavle, men skal ikke avles på, da hun har patella 1 i det ene ben. Dette påvirker hende på ingen måde i dagligdagen, men h...

Alder 3 år
5591 Gelsted

Chihuahua 7.000. kr.

Chihuahua , hvalpe, 8 uger , salgklar 26/9

2 dejlige chihuahua tæver kom til verden d. 31/7 og er klar til nye udfordringer d. 26/9 de har fået ormekur er blevet vaccineret og chippet. De er vokset op i stuen så de er vant til hverdagens lyde....

Alder 8 uger
2770 Kastrup

Chihuahua 10.500. kr.

Chihuahua, tæve, hvalp, 9 uger , m. stamtavle, salgsklar 21.09.2021

DDH stamtavle, nysgerrig fræk kærlig og klar til nye eventyr. Er blevet vaccineret Chippet fået 3 x ormekur samt dyrlæge tjek. Hun er opvokset i vores stue, er vant til daglig dags lyde. Lige en centr...

Alder 9 uger
3310 ølsted