Oprettet 22. juni 2021

Kærlige Taizon





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
3 år
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
30. juni 2021
Placering
Placering
9550 Mariager
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Kære Alle hunde elskere.
I ser her Taizon på 3 år. Han fylder år den 6. April.
Taizon er en fantastisk dejlig, kærlig, godmodig og trofast hund. Han elsker sin familie, samt leg, gåture, badeture og køreture. Han er en stor dreng på 50 kg. Han elsker tryghed og er altid hvor jeg er. Han passer rigtig godt på dem han elsker, I form af sit nærvær. Lige pt. Går han med vores dværg kanin, og er vokset op med katte. Han er så god, og vores kanin elsker at hoppe rundt efter ham. Han har ikke levet med andre hunde, og kan derfor ikke sige så meget om hvordan han ville reager. Der er intet ondt i ham, men han kan godt være jaloux hvis vi har hunde besøg, da han gerne vil være i centrum. Han har det bedst med, at han bliver nusset hele tiden, når vi har andre hunde på besøg. Det gør han I form af og komme hen til en, og lege lille skødehund, der helst skal lægge ovenpå mig, så intet ondt i det bare lidt sjovt.
Taizon har aldrig ødelagt noget, men han er super god til at åbne døre der åbner udaf. Han er en rigtig sofa og sengehund, men er også glad for hans kurv.
Jeg har 3 børn i alderen 3 til 12 år, han elsker dem alle, og lystre alle 3. Han har aldrig været stukket af, og lystre fint, når han går udenfor haven sammen med mig. Han er rolig som dagen er lang, og kræver ikke det vilde. Selvfølgelig er gåturene altid et kæmpe hit, endnu mere når vi går tur i skoven og ned til vandet, for at blive kølet af.
Han passer selvfølgelig på sit territorie, og gør når der kommer nogle, og hvis han høre andre hunde nede på stien forenden af haven, men beder man ham stoppe, stopper han.
Han er simpelthen den dejligste hund. Jeg er desværre
Kronisk syg, men Taizon har altid passet godt på mig, og går aldrig længere væk, end han kan se mig. Alle mine børn kan gå ture med ham,. Han er selvfølgelig altid klar på at hilse på andre, og kan godt blive lidt excited, men han vil så gerne bare lege. Det kan godt virke voldsomt når han er så stor. Derfor har han været meget i hunde skov, og jeg tænker at man fint kan lærer ham endnu mere socialisering, samt træning. Han ville elske det.
Taizon er chippet, og fuldt med sundhedsbog.
Han kan fint komme ud til en familie med børn, eller uden børn. Men han elsker kærlighed, jo mere jo bedre. Han kan fint være alene hjemme. Han gør lidt når man går, men går ind i min seng, og putter sig til man kommer hjem igen. Dog ville jeg fortrække han ikke er alene i hverken 10 eller 12 timer. Han har været vant til jeg går hjemme. Men kan fint klare en almindelig arbejds dag, at være alene i.
Jeg vil selvfølgelig gerne have en fornemmelse af ny ejer, så han får det helt rigtige hjem, og forhåbentlig det sidste.
Jeg uddyber gerne hvorfor vi ikke længere kan have vores elskede hund, til ny ejer.
Lyder han en hund som kan bringe ligeså meget glæde, kærlighed og tryghed så skriv endelig. Han er ydermere fuldt forsikret. Han betyder virkelig meget for os alle.
Mvh Mette
. Fortrækker en besked før opkald.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;