Oprettet 21. juni 2021

Legesyg golden retriever søger nyt hjem





Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
11 mdr.
Farve
Farve
gylden
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. juni 2021
Placering
Placering
8462 Harlev J
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Vi har med vemod måtte indse, at vores liv med 3 børn (inkl. 1 baby) ikke er indrettet til at have en hund, der er så aktiv og legesyg som vores kære Balou.

Han er en meget nysgerrig hund, der gerne vil hilse på alle og gerne undersøge hvert hjørne af haven. Vi har gået til hvalpetræning med ham, hvor han har lært sit, dæk, bliv og indkald (med godbid) - desværre så har vi ikke haft mulighed for at fortsætte træningen pga familieforøgelsen.

Han er meget glad og ivrig. Hopper stadigt op af folk, hvis han får lov - det træner vi hele tiden, men hans glæde ved at se mennesker overskygger nogle gange hans opdragelse. Derudover, så trækker han en del, når vi går tur - også pga hans nysgerrighed. Vi er overbevist om, at disse elementer kan trænes væk af de rigtige ejere, der har overskuddet til træning og flere lange gåture med ham.

Han elsker vores børn (0, 6 og 12 år) og specielt den 6 årige udviser han stor respekt for. Han ved ikke hvor stor han er, så vi er ikke glade for at lade ham være alene nær vores yngste, selvom at vi ved at han intet ondt vil gøre hende med vilje, så ønsket om at blive nusset på maven så stort, at han vil vælte hende omkuld.

Vi ser gerne han kommer til en familie med store børn eller en uden børn, da hans iver for at være sammen med familien er stor og at han er en stærk hund, der kræver at man kan have styr på ham på gåturene (i hvert fald indtil han har lært ikke at trække).

Han er en dejlig, legesyg og nysgerrig hund, der sjældent gør (kun når han vil lukkes ind fra haven). Han er renlig og kan godt være alene hjemme.

Vi kommer bestemt til at savne ham, men synes det er synd for ham at han ikke får den opmærksomhed, de gåture og den træning som vil være godt for ham.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;