Oprettet 8. juni 2021

Shih Tzu





Race
Race
Shih Tzu
Alder
Alder
3 uger
Farve
Farve
Hvide, gyldne og brune
Antal
Antal
5 hunde
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
5. september 2021
Placering
Placering
4600 Køge
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Vores Alba har lørdag d. 10/7 fået 5 små skønne prinsesser. 2 er afsat. Forældrehundene, Alba og Tyson, har begge et fantastisk sind, er meget kærlige og glade for børn. Alba er 75% shih tzu og 25% bichon frisé. Tyson er 100% bichon frisé. Hvalpene ligner en god blanding.
Prisen er 16.000,- pr hvalp og de vil naturligvis være dyrlægetjekket, chippet, fået 1. Vaccination, ormekur samt reg i DKK hunderegister inden de flytter herfra. Vi vil give dem al vores kærlighed de første 8 uger, socialisere og træne på bedste vis, så de bliver mest mulig klar til deres nye hjem. Det er vigtigt for os, at de kommer ud til gode familier, der har tid og plads til en skøn lille hund. Man vil kunne følge hvalpene og komme på besøg løbende indtil de er 8 uger, hvor de er parat til at flytte herfra. Det vil være i ugen fra d 4. Sept til d 11. September.
Hvis der ved første besøg er et godt match og vi indgår en endelig aftale, betales der 5.000,- i depositum. Disse refunderes ikke hvis man senere fortryder. Vi bor i Køge.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;