Oprettet 6. juni 2021

Chihuahua, par, 3 år , salgsklar 01.06.2021





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
4050 Skibby



Annoncebeskrivelse

Vi søger et nyt (blivende) hjem til vores to chihuahua’er (Tiago &’ Abby)
- af personlige årsager. Tiago &’ Abby må under INGEN omstændigheder skilles ad. hvilke er vores krav. da de elsker hinanden meget højt. Begge hunde er vantil lidt større børn (dog skal de lige ses an først). Lidt om Tiago:
Tiago er en 4’år gammel, sød og sjov hanhund, som elsker at blive nusset, han kommer altid og ligger poten på en, for så vil han nusses. han elsker at høre musik, for så skal der “danses” med os madslaver. alt i alt er han bare en rigtig kærlig og sjov hund. Dog har Tiago nogle mindre gode sider også (hvilke ny ejer skal være indstillet på)
han er ikke helt renlig, på trods af hans alder, han er en vagthund (sagt på den måde, at han gør af andre mennesker) får han lov at se dem an, så hænger han gerne på den resten af dagen.
han er ikke så glad for fremmede hunde (han bor dog sammen med to andre, hvor der aldrig har været noget. Lidt om Abby:
Abby er en 3’år gammel tæve, som er opereret for patella lux, i sit ene bagben, da hun var omkring de 1’år og i den forbindelse blev hun steriliseret.
der har aldrig været noget med Abby’s bagben efterfølgende, men har i den forbindelse en trappe op til vores sofa (da vores hunde altid har fået lov til det) dog er de ikke vantil at sove i sengen.
Abby gør en del af fremmede mennesker og andre hunde. hun har en smule underbid, hvilke vi kun syntes er sødt.
får vi gæster, skal hun lige se folk an (og gø en del) men bløder hurtigt op igen, hvis folk lader hende komme til dem, så hænger hun gerne op ad dem resten af tiden, de er der. og kravler gerne helt op i hovedet på folk, for at blive nusset. hun er en bestemt, lille, men charmerende, sød, kærlig, glad og sjov hund. Abby’s mindre gode sider består i at hun desværre heller ikke er renlig endnu (trods hendes alder)
hun er en smule nervøs anlagt (dog aldrig overfor os). Skriv gerne for flere billeder, eller mere info. omkring dem :-).

Oplysninger:
Race: Chihuahua
Alder: 3 år
Køn: Par
Salgsklar pr.: 01.06.2021

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;