Oprettet 5. maj 2021

Pomeranian , hund, 2 år





Race
Race
Pomeranian
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
8462 Harlev J



Annoncebeskrivelse

Vi er desværre nødt til at finde et nyt hjem til vores dejligste Mayo, da han ikke kan med vores datter på 1,5 år. Vi søger derfor et hjem uden små børn, da de stresser ham og han bare ikke kan lide dem. Han kan godt finde på at hapse ud efter dem, hvis han føler han er i en presset situation.
Det er hans 3 hjem, så derfor er det vigtig for os at finde det allersidste. Han bliver 2 år d. 14/6. Han han stamtavle(High fly Mayo)
Han er den dejligste og kærligste hund! Han er legesyg, kan med andre hunde, nem at børste, elsker at sove længe og putte i sengen, elsker at være med til det hele og følger en derhjemme. Han elsker nogen lange gå ture og en stor have at løbe i. Han kan ikke lide at blive forladt derhjemme, så gø’er han når man går og derfor skal han ikke til et hjem, hvor han skal være alene i mange timer. Han ødelægger ingenting og er vant til at være alene 3-5 timer herhjemme. Vi har haft kamera på og når man først er gået, så er det egentlig fint og han ligger sig som regel til at sove. Mayo er kryptorid, så kan derfor ikke bruges til avl. Han bor i Århus
Vi ønsker kun seriøse henvendelser! .

Oplysninger:
Racer: Pomeranian
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;