Oprettet 27. februar 2021

Chihuahua, hund, 5 år





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
5 år
Placering
Placering
9690 Fjerritslev



Annoncebeskrivelse

LÆS VENLIGST HELE TEKSTEN!. Her er Snoopy. Snoopy er lige blevet 5 år i december og er en Chihuahua uden stamtavle. Snoopy er både chippet, vaccineret og kastreret.
Vi elsker Snoopy så højt, han er en fantastisk hund ?? han kan være alene hjemme, han er renlig, han er god til at gå tur, han er kræsen fordi han er forkælet, han kan køre bil-bus-tog uden problemer, hvis man ikke har hegn i haven går han selv en tur i byen. Han kan gå uden snor men er utrolig dårlig til at høre efter, så han tager flugten på eventyr. Han kan med de fleste tæver, dog ikke alle hanhunde. Han er vant til at komme i sofa og seng. MEN . Nu kommer bagsiden af medaljen .
Snoopy har bidt min mand. og det er ikke kun en enkelt gang han har gjort det. Når Snoopy bider min mand er det hvis min mand sætter sig i vores sofa, lægger sig i vores seng, hvis Snoopy sidder hos mig eller en af ungerne og min mand nærmer sig eller rør ved os. Snoopy kan godt li min mand når Snoopy selv henvender sig til ham, men henvender min mand sig til ham eller os andre i hans nærvær bider han, og det er ikke bare et "nap" . nej han både knurre, viser tænder og bider hul. kort sagt, Snoopy er ikke vild med mænd generelt & vogter over vores børn.
Dette har stået på i lang tid, og vi troede at det ville blive bedre, men det er det ikke. desværre.
Derfor søger vi et nyt hjem til ham.
Der skal være indhegnet have eller ingen have(så længe han bliver luftet)
Det er et hjem UDEN børn og andre hunde.
Det må meget gerne være en enlig eller et par der er over stadiet med at ville have børn.
Han må godt være alene hjemme så man kan passe en normal arbejdsdag.
Hvis man nogensinde af den ene eller anden grund ikke kan have ham mere, skal han tilbage til os. Kunne han have din interesse kan du kontakte mig på. telefon . Snoopy koster ikke noget, det vigtigste er at han kommer til det rigtige hjem.

Oplysninger:
Racer: Chihuahua
Alder: 5 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;