Oprettet 18. november 2020

Engelsk bulldog, hanhund, hvalp, 8 uger , m. stamtavle, salgsklar 16.11.20





Race
Race
Engelsk Bulldog
Alder
Alder
8 uger
Placering
Placering
7600 Struer



Annoncebeskrivelse

Vi har mange henvendelser og søger kun rette hjem så send gerne en besked med lidt om jeres familie og den hverdag i evt kan tilbyde ham.
Vores kennel gennem 30 år søger rette familie til en af hannerne fra vores kuld. Sælges ikke til nogen form for avl, ellers kun med restriktioner af hensyn til beskyttelse af sund avl. Han er utrolig sund, velbygget, Black Tri og efter spændende og sundhedstestede Engelske og Amerikanske blodlinier med virkelig god vejtrækning. Begge forældre har gennemgået BOAS test med prima resultat og sunde knogler. Begge forældre og resten af kuldet kan ses i kennelen. De vokser op inde i huset sammen med resten af familien så de er velprægede, renlighedstrænede udenfor og vokser op med det på aviser. Han er helt speciel, har det dejligste putte sind og er en fræk og fjollet dreng. Far er Black Tri. Mor er Blue Tri
Han sælges med købskontrakt, stamtavle er gennemgående sund, chippet, vaccineret, fuld ormebehandlet og sundhedstestet ved dyrlæge. Ifht garanti jvf købeloven stiller vi krav til fodring m. v. og medgiver livslang råd om foder, sundhed og hverdagen ifht et liv med en bulldog i huset.
Vi venter gerne på rette hjem.
Kun seriøs henvendelser. prisen er fast .

Oplysninger:
Race: Engelsk bulldog, stamtavle medfølger
Alder: 8 uger
Køn: Hanhund, hvalp
Salgsklar pr.: 16.11.20

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;