Oprettet 17. november 2020

Grand Danois (Den danske Hund)





Race
Race
Grand Danois (Den danske Hund)
Alder
Alder
3 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Grand Danois / Cane Corso
Farve: Sort
Køn: Hun
Vægt: 46 kg
Alder: 3 år
Pris: 3000,00

Lillith er en umådeligt smuk, forsigtig og meget sensitiv hund, der reagerer meget på, hvordan fremmede mennesker agerer, og hvilke signaler de udsender. Hun fornemmer, hvis man er forsigtig og bange omkring hende, og det gør hende utryg.

Når hun så til gengæld kender sine mennesker, så er hun den mest glade, fjollede og kælne kærlighedsbøf, man kan forestille sig, der også MEGET gerne putter tæt og længe. Hun er mild og let betuttet, og alt nyt er som udgangspunkt lidt farligt i hendes verden.

Lilith har derfor brug for en stærk, kærlig og stabil ejer, der har erfaring med de store molos-hunde, og som kan guide hende og støtte hende på alle de rigtige fronter, så hun får bygget sin selvtillid op på den gode måde.

Hun er ikke egnet i en familie med små børn, både grundet hendes størrelse, men primært på grund af hendes meget følsomme gemyt, der ikke spiller godt sammen med småbørnsfamilie. Rolige og hundevante "unge voksne" + 15 år, ville godt kunne lade sig gøre.

Vores smukke kæmpe er også meget sensitiv overfor lyde og egner sig slet ikke i bymiljø, hvor trafikstøj og alle de andre lyde, der følger med i en by i bevægelse, er uundgåelige. 

Hun har bug for at komme væk fra byen og ud til en familie, der kan tilbyde hende den ultimative balance mellem ro hjemme og korrekt aktivitet ude. Hun er VILD med andre hunde, og ville måske kunne drage stor nytte af en velafbalanceret neutraliseret hanhund, hun kunne støtte sig til, i sit nye hjem.

Lilith har gyldigt pas

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;