Oprettet 10. september 2020

Omplacering af Berner Sennen

Race
Race
Berner Sennen
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Tricolor
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
10. september 2020
Placering
Placering
6100 Haderslev
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Vi er på udkig efter en ny familie til vores hjertebarn Tarzan. Han er en hund med et særligt sind og kræver derfor en familie der har tid og overskud til at håndtere ham. Han er fra d 18/1-2018 så han er 2,5 år gammel. Han er god som dagen er lang omkring de mennesker han bor sammen med, dog har han en del udfordringer.

Han er angst. Dette ses ofte i form af gøen af mennesker og hunde han ikke kender. Vi har haft en adfærdsbehandler på han som har anbefalet ham Kalm, som han får dagligt (et fodertilskud). Det skal siges at vi har gået til hundetræning med ham, og taget mange tiltag for at afværge uønsket adfærd. Han gør ved hækken når der går folk forbi og han gør af mennesker og hunde han møder på de daglige gåture. Dét, der særligt gør at han ikke kan være i vores familie længere er hans usikkerhed ved børn. Han stresser når vores datter kravler rundt og vi har desværre oplevet at han har knurret af et forbipassende barn på en gåtur. Han er tydeligt meget utryg ved børn og han gør og gør når han ser dem på gåtur.

Vi ligger ikke skjul på hans udfordringer da han skal ud til et hjem der kender til dem og vil tage hensyn til det. Når det så er sagt er han den blideste og kærligste hund over for dem han kender. Han er bare rigtig utryg ved mange ting. Han er trofast og meget afhængig af sin ejer, da det er hans sikkerhed. Inde for hjemmets fire vægge er han altid en varm og kærlig hund, og det er først nu da vores datter er begyndt at være mobil, at vi mærker stressen i Tarzan.

Vi forholder os retten til at afvise, hvis vi ikke mener at Tarzan og den potentielle ejer er et match.

Beslutningen om at komme af med ham er rigtig hård for os, men skriv eller ring hvis han har interesse, så kan vi aftale et møde.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Berner Sennen 10.000. kr.

Berner Sennen, hvalpe, 3 år , salgklar 29.10.2020

7 hvalpe til salg - 5 hanner og 2 tæver - begge forældre med flotte tavler også med hensyn til HD/AA/OCD. Hos os får du en sund familiehund med gode gener, som bliver socialiseret - vi har to børn som...

Alder 3 år
8721 Daugård

Berner Sennen 8000 kr.

Vi desværre kommet med den konklusion at vi sælger vores elskede bernersennenhund Balto, efter private oversager. Han er født 25-05-16. Han er med stamtavle, med forældre der har fået 1. Pladser i uds...

Alder 11 mdr.
6500