Oprettet 21. august 2020

Staffordshire Bull Terrier

Sælges til 16000 kr.
Race
Race
Staffordshire Bull Terrier
Alder
Alder
4 uger
Farve
Farve
Blå-Brindel
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
9. oktober 2020
Placering
Placering
6000 Kolding
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

OPDATERET 16-9.
Jeg er en lækker hanhunde hvalp på 4 uger, Jeg elsker at få masser af kærlighed og opmærksomhed. Jeg er legesyg og synes det er sjovt at drille mine søskende men nyder også tiden i sofaen alene med min mor.
Min mor Diva fødte mig og mine søskende den 14,8. Der er også billeder af min far i annoncen.
Både mor og far er kærlige, legesyge og har et fantastisk godt sind. Sunde og raske og vores ejere går meget op i den rette sundhedsmæssige ernæring til os alle. Både mor og far er indenfor racestandarden.
Mine søskende og jeg bliver solgt som familie hunde. Vi er 4½ uge nu og klar til at flytte hjemmefra fredag den 9.10.20 lige op til efterårsferien.
Vi bor sammen med vores ejere i huset og har indtaget stuen så vi kan vænne os til lydene og ses af en masse besøgende både børn og voksne som så gerne vil snakke med os. De andre dyr i huset synes også vi er mega spændende, Støvsugeren synes vi ikke rigtigt om endnu ;)
Vi har
- DKK stamtavle
- Købskontrakt
- Registreret i Dansk Hunderegister
- Ormekur x3
- Sundhedsbog med sundhedstjek, udfyldt af vores faste dyrlæge
- Chipmærket
- Vaccineret 1. gang
- Hvalpepakke som bl.a. indeholder lidt foder, spand, godbidder, tæppe, legetøj.

Er I interesseret så ring eller skriv til os på seks nul ni fire et fire otte fire/ belinda2411live,dk og fortæl om jer, så tager vi den derfra. Det er vigtigt for vores ejere at der er en rigtig god kemi både mellem jer, ejerne pg os hvalpe. Det kan godt være de har mange spørgsmål, men det er kun for vores bedste. Det er vigtigt I sætter jer godt ind i racen eller gerne har kendskab til den i forvejen.
Hvis I bliver forhåndsgodkendt, skal der lægges et depositum på hvalpen. Når første møde mellem jer, ejerne og os hvalpe finder sted, ser vi om der er kemi indbyrdes og hvis ikke returneres depositum. Vi skal møde hele familien som vi hvalpe skal vokse op i og gerne flere gange inden I skal overtage den.
Efter første møde returneres depositum ikke, hvis I pludselig hopper fra/ eller ikke overholder aftaler.


Om sælgeren
avatar

Kontaktinformation

Log på her for at se kontaktinformationerne for denne annonce


Staffordshire Bull Terrier 18.000. kr.

Staffordshire bull terrier, flere hvalpe, 11 år , m. stamtavle

Kun en han tilbage ! Den sidste skønne hanhund leder efter sin familie. Grundet useriøse løbere udbydes han nu tilsalg. Han er i farven blue. Mor og far har stambog i dkk og det vil hvalpene også få. ...

Alder 11 år
6600 Vejen

Staffordshire Bull Terrier 16.000. kr.

engelsk staffordshire bull terrier, hvalpe, 6 uger , salgklar 10/10/2020

Har en skøn tæve på snart 6 uger til salg, ønsker hun kommer til en familie hvor hun bliver en del af familien. Fortrækker hun kommer til et hjem hvor der er have og man er indstillet på flere gåture ...

Alder 6 uger
6800 Varde

Staffordshire Bull Terrier 10000 kr.

Staffordshire bull terrier / bulldog , hvalpe, 2 uger

Pigerne er: lilla, sort, rød, gul, hvid og orange. Drengene er: beige, brun, mørke blå, grå, grøn, turkis. Mor er bulldog blandet med staffordshire bull terrier. Far er staffordshire Bull terrier m...

Alder 2 uger
5540 Ullerslev