Oprettet 28. maj 2020

Labrador Retriever





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
7 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Labrador
Farve: Sort
Køn: Han
Vægt: 48 kg
Alder: 7 år
Pris: 3000,00

Freddo har desværre oplevet at miste sin ejer, og da ingen pårørende havde mulighed for at tage over, har han tilbragt den sidste måned på en hundepension, mens alle muligheder blev vendt.

NU er han så heldigvis landet hos os, så vi kan få opstøvet verdens kærligste familie, der kan få ham til at glemme det tab, han lige har været igennem.

Freddo er SÅ elskelig en senior-hund. Helt klassisk har han lidt for meget på sidebenene, og det skal gås og aktiveres væk. Det er derfor vigtigt at hans nye familie er i fuld vigør og meget aktive, så Freddo igen kan komme ud og opleve en hel masse ude i  naturen.

Han er meget begejstret for tæver og elsker at køre med på ture i bilen, hvor han gladeligt selv hopper ind. Så ved han, der skal ske noget spændende.

Denne dejlige dreng ELSKER alle mennesker og er grundlæggende bare en lalleglad basse, der bare skal have det godt resten af sit liv og aldrig opleve at miste sit menneske igen.

Han er pt. i behandling for øregangsbetændelse og skal behandles igen i start juni med en kontrol igen i slut juni. Dette kan ske i bedøvet tilstand, da han er øm omkring ørerne.

Freddo er kastreret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;