Oprettet 12. maj 2020

Pomeranian





Race
Race
Pomeranian
Alder
Alder
6 mdr.
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Pomeranian
Farve: Creme
Køn: Han
Vægt: 3,3 kg
Alder: 6 mdr.
Pris: 3000,00

GRUNDET CORONA-SITUATIONEN HAR VI KUN BEGRÆNSEDE ÅBNINGSTIDER, OG MAN KAN DERFOR STADIG ANSØGES OM ADOPTION I VORES TELEFONTID HVERDAGE MELLEM 09:30 - 12:00 PÅ . telefon LOKAL 2.  

Simba er knaldhamrende lækker, og man tror ved første øjekast, at han er en hund, der kan tilpasse sig hvad som helst og hvem som helst, når nu han bare er en hvalp. Men sådan er det bare ikke med Simba.

Denne lille guddommelige herlighed har allerede været i to hjem før Dyreværnet nu har fået til opgave at finde hans absolut sidste hjem, og udfordringen i begge tidligere hjem har været, at han simpelthen ikke fungerer med børn i hjemmet på daglig basis. Han bliver stjernetosset, og han vogter mad og legetøj og han kan bare ikke forene sig med den energi, børn nu engang kommer med.

Til gengæld ELSKER han voksne mennesker, så vi søger en moden familie, hvor børn er et overstået kapitel, og hvor Simba kan få lov at være "barnet".

Han har tidligere boet i lejlighed, men da han er et ret gøende lille pels-missil, så er han bestemt ikke egnet til et boligkompleks, og vi helgardere os og skal have ham ud i hus fremadrettet.

Simba har aldrig modtaget nogen former for træning, men det skal der altså laves om på i hans nye familie, der SKAL være meget træningsmindede, da Simba helt sikkert har brug for både kærlig opdragelse, faste rammer og rutiner og mental stimuli, så han kommer igennem den kommende teenage-tid og ud på den anden side som en velafbalanceret dreng, som bare er skøn at være sammen med.

Denne lille bandit ELSKER alle andre hunde, og er rigtig god i sit møde med både store og små størrelser af begge køn. Han kunne måske faktisk have RIGTIG godt af, at der var en velafbalanceret han eller neutraliseret tæve i hans kommende hjem, der kunne hjælpe lidt med at holde ham i ørerne, og som han kunne lære en masse gode ting af.

Så hvis man synes, man ud fra ovenstående, kan tilbyde Simba ALT det han leder efter, så tøv ikke med at besøge ham i Dyreværnets åbningstid.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;