Oprettet 21. februar 2020

Welsh corgi cardigan Herkules





Placering
Placering
4200 Slagelse



Annoncebeskrivelse

Findes der mon en der ude i det ganske danske land der har det vi søger for Herkules?

Vi søger et godt hjem, måske uden andre hunde, hos en eller flere der har erfaring i det at have en hyrdehund, en der har lyst til at have en hyrdehund og en der kan tilbyde træning, men også en der har erfaring og tid til at have en hund der er enormt usikker på verden. Vi formår desværre ikke at tilbyde ham den erfaring og træning som han kræver, har vi måtte indse.

Herkules er en hund der gøer meget og generelt er lidt usikker på alt omkring ham, f.eks. kryber/går han når man kommer gående med et stykke tøj, du behøver ikke svinge med det, han synes det er lidt farligt lige meget hvad.

Han er smadder sød og har de skønneste øjne og det virker til at han rigtig gerne vil lave noget og lære noget. Han er på ingen måde aggresiv overfor os, men han kan godt blive lidt uvenner med sin mor, som vi også har boende, men det er lige så meget hende der er lidt speciel.

Herkules er kastreret som 2 års, da han var krytocid. Han er raceren, men mangler den hvide tip på halen. Vi har -som skrevet- hans mor boende og hans far bor hos deres opdrætter, som der iøvrigt er informeret om dette.

Vi forbeholder os retten til at vælge imellem eventuelle henvendelserne, da vi kun ønsker det bedste for Herkules og han ikke bare skal have nyt hjem for en hver pris.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;