Oprettet 27. januar 2020

Skønne, sunde og socialicerede papillonhvalpe sælges til gode hjem ❤️





Race
Race
Papillon
Alder
Alder
10 uger
Farve
Farve
Brun, hvid og sort
Antal
Antal
5 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
20. januar 2020
Placering
Placering
7000 Fredericia
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Så blev vores skønne hvalpe ni uger og er nu så godt som klar til at flytte hjemmefra ????

Fred SOLGT! er en super dejlig hanhund, tricolor), med fuld fart over feltet ???? Han er den forreste i rækken, når nye territorier skal undersøges og er altid frisk på leg og narrestreger ???? Han er ikke bleg for at tage føringen, men er samtidig med det friske temperament også både mild og kælen ????Han vil stortrives i en aktiv familie, gerne med børn og meget andre hunde/dyr ????????.

Dice er nøjagtig lige så fræk og modig som Fred (sort/hvid) ❤️ Hun er en lækker stor pige med masser af mod og energi. Samtidig med hendes gåpåmod, er hun rigtig kælen og sød ❤️ Hun vil også trives faktisk i en familie med krudt i rumpetten, børn og meget gerne andre hunde/dyr ????????

Orio er noget mere forsigtig og mild (sort/hvid) ????. Han er ikke mindre legesyg eller nysgerrig, men trækker sig, når deres indbyrdes leg bliver en tand for vild. Han er ikke den der byder op til kamp om pladsen i herakiet, men underkaster sig hellere ???? Han vil elske at bo hos en mindre familie, hvor hyggestunder i sofaen er tilladt og hvor der ikke er fuld skrald på hver eneste dag. Gerne med andre hunde/dyr ????

Frederikke (RESERVERET) er den absolut roligste (tricolor) ❤️. Hun ELSKER at ligge i arm og blive nusset på maven. Hun er selvfølgelig også nøjagtig lige så legesyg og nysgerrig, som man skal være, når man er en papillon på ni uger. Hun tager bare tingene med lidt mere ro, end de andre krudtugler ❤️ Ligesom Orio er hun ikke den, der kaster sig ud i kamp om herakiet. Hun underkaster sig hellere og smutter sine egne veje, når de andre bliver for vilde ❤️.
Hun vil virkelig trives hos en lille familie, gerne uden små børn og rigtig gerne sammen med andre dyr med lidt år på bagen.

Brownie SOLGT! er "midterbarnet" ????. En fantastisk smuk dreng (lys brun/hvid), der både er med på den værste og samtidig kan være stille og lidt forsigtig ???? Han leger gerne vildt med Fred og Dice, men kaster sig ikke ind i de værste kampe. Han er 100% med på at udforske verden, men vil gerne gå lidt i hælene på de andre ???? Han er super kærlig og mild, samtidig med at have et kæmpe gåpåmod ????
Brownie vil passe ind i de fleste hjem, da han er ekspert i at tilpasse sig sine omgivelser. Han vil, som de fire andre trives perfekt med andre hunde/dyr og vil også sagtens kunne fungere med børn ???? ????

Fælles for dem alle ér, at de er vokset op i hele huset sammen med mine andre hunde ????????????????????. De har derfor lært hundesprog på en god og kærlig måde og respekterer fuldt ud, når de voksne siger fra.
På foderfronten har de fået Royal Canin puppy mini, der indeholder ALT hvad de har brug for, for at vokse sig store og stærke ????. Selvom de nu er ni uger, får de stadig lov til at få en tår hos deres mor ????.
De er selvfølgelig godt og grundigt undersøgt af dyrlægen, der er fuldstændig pjattet med dem ❤️????????????. De er chippet, registrerende i hunderegistret, vaccinerede og har fået ormekur.

Hvis det er en lille papillon der holder sig indenfor racebeskrivelse man ønsker sig, så er de ikke lige dét, man skal gå efter. De kommer nok ikke til at efterleve størrelseskravet om maksimalt at veje fem kg som voksne. De vil med stor sandsynlighed blevet lidt større end dette. Som dyrlægen sagde :" Hvor ér det godt at se papillonhvalpe i en god og sund størrelse. De er fuldstændig perfekte og er knap så skrøbelige som standarten".

Skriv endelig hvis du tænker at lige netop DU og din familie, kan give én af guldklumperne det helt rigtige hjem ????

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;