Oprettet 17. januar 2020

Chihuahua





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
6 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Chihuahua
Farve: Fawn m. blå
Køn: Han
Vægt: 1,9 kg
Alder: 6 år
Pris: 3000,00

Det er med største fornøjelse, at vi kan præsentere det uovertrufne makkerpar, Milo og Cody, der leder efter en ny familie, hvor de kan forblive sammen.

Mere velsocialiserede og vidunderlige chihuahua's skal man lede længe efter, og vi forestiller os ikke, at der går særligt længe, før de har stjålet den helt rette families hjerter. Det er helt tydeligt, at der er lagt enorme mængder kærlighed i de to små darlings.

Milo er en knivspids mere tilbageholdende og forsigtig end Cody, men grundlæggende glad for alt og alle, når man lige går lidt forsigtigt til ham til at begynde med. 

Begge flotte fyre er okay med de fleste andre søde hunde, og har boet sammen med en god og hundevant kat i tidligere hjem. De har kunnet være alene hjemme en almindelig arbejdsdag sammen, men drømmer helt bestemt om en familie, hvor alene-tiden er nede på et minimum. 

De har ikke været vant til at bo med børn, og de ville ikke egne sig i en stor børnefamilie, hvor der er meget hurlumhej og hektisk aktivitet. Det er ikke to hunde, der som sådan gider lege, og de viger lidt fra de børn, de har mødt, så hvis der er barn i kommende hjem, så bør det være stor, hundevant teenager.

Milo's personlighed er bygget på et fundament af mildhed, og han er en fyr, der knytter sig primært meget til én person og er verdens største kælepotte.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;