Oprettet 7. januar 2020

Labrador Retriever





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
3 år og 3 måneder
Placering
Placering
5592 Ejby



Annoncebeskrivelse

Charmetrold søger nyt hjem
Sofus er en fræk og glad schnauzer/labradorblanding, der er kommet ind til os da ejer er blevet for syg til at passe ham. Sofus søger et hjem hvor han kan komme ud på gode lange gåture hver eneste dag, og hvor der er tid til nus og kæl.
Da han er glad for godbidder og rigtig gerne vil samarbejdet er der potentiale for træning med ham. Hos tidligere ejer har Sofus ikke været vant til hverken at hilse på fremmede mennesker eller hunde, så han kan i nogle situationer have en stærk reaktion på disse. Derfor må nyt hjem gerne have erfaring med træning af netop dette. Sofus hopper selv ind i bilen når man beder ham om det. På turene pjasker han glad i alle vandpytter han møder på sin vej.
Da katte er noget Sofus jagter, skal nyt hjem være uden disse. Er der en anden hund skal det være en sprogsikker tæve. Sofus skal ikke flytte i lejlighed, og heller ikke i et hjem med børn, men gerne i hus med have hvor han kan få mulighed for at snuse rundt efter godbidder.
I tidligere hjem kunne Sofus være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, men nyt hjem skal være indstillet på at dette skal tilvænnes langsomt.
Sofus er 3 år, kryptokid. Da dette er mere end han burde veje skal nyt hjem være indstillet på at fortsætte den slankekur han er begyndt på.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;