Oprettet 21. november 2019

Retriever Labrador, hvalpe, 4 mdr. , salgklar Nu

Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
4 mdr.
Placering
Placering
4800 Nykøbing FAnnoncebeskrivelse

Hej jeg hedder Zack og jeg søger mit nye for evige hjem
Jeg er en virkelig dejlig hvalp som elsker at lege og blive nusset. Jeg kan allerede adlyde på mit navn og sætte mig ned og give pote en gang mellem når mor siger det.
Jeg har ingen problemer med børn og andre hunde. Lige nu bor jeg sammen med min ven Cody og vi klænger rigtig godt sammen.
Jeg er lidt over 3 mdr. gammel og er fuld af energi, men når jeg er træt så er jeg virkelig også doven. At gå tur i snor kan jeg også godt finde ud af, og gå uden snor. tæt på kan jeg også.
4 af mine poter, hale spids. og bryst er hvidt så jeg er også en rigtig flot hanhund.
Du kan også se mig som helt lille så du kan se hvordan jeg er vokset på billederne.
Kunne du godt kunne tænke dig at blive min bedste ven for livet så skal du kontakte min mor eller skrive en besked og fortælle lidt om dig selv og hvilke omgivelser du bor i.
Min mor vil gerne sikre at mit nye hjem bliver det bedste. sted så hun har retten til at fravælge kommende ejere hvis hun ikke synes jeg passer ind i hjemmet. Det er ikke først til mølle princip men den der kan byde mig det bedste hjem.
Jeg vil koste 5000kr og der vil være hundemad og min sele når jeg flytter hjem til dig.

Racer: Retriever Labrador
Alder: 4 mdr.
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Labrador Retriever 3000 kr.

Labrador Retriever

Race: Labrador Farve: Brun Køn: Han Vægt: 30 kg Alder: 10 mdr. Pris: 3000,00 Vi har fået den fornemme opgave at finde et nyt hjem til Simba, hvor træning og mental stimuli er i det absolutte højsæde...

Alder 10 mdr.
2610 Rødovre

Labrador Retriever 3000 kr.

Labrador Retriever

Race: Labrador-blanding Farve: Sort Køn: Hun Vægt: 20 kg Alder: 7 mdr. Pris: 3000,00 Mellow er en skøn hundepige på kun 7 måneder, der er købt som ren labrador, men som der højest sandsynligt er Flat...

Alder 7 mdr.
2610 Rødovre

Labrador Retriever 3000 kr.

Labrador Retriever

Race: Labrador-blanding Farve: Gul Køn: Hun Vægt: 28,5 kg Alder: 1 år Pris: 3000,00 Søde, men meget forsigtige og usikre Ghita er fra en sag, hvor Dyreværnet har fået overdraget to hunde, der har lev...

Alder 1 år
2610 Rødovre