Oprettet 20. november 2019

Rumænsk gadehund, hund, 2 år





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
4100 Ringsted



Annoncebeskrivelse

Hilda kom til Danmark 18/6-17 da hun var ca. 3 måneder. - hvor hun blev transporteret fra Rumænien.
Hun har boet hos familien siden.
Hun er vant til børn og andre hunde.
Hun har mødt katte og syntes de er spændende, men ikke andet end det. Hun elsker at komme ud og gå, men hader at få sele/halsbånd/snor på. Hun trækker i starten af turen på trods af at de har trænet det meget.
Generelt vil hun gerne hilse på andre hunde, vi har dog oplevet enkelte tæver og fladnæsede hanhunde som hun ikke kunne lide. Hun kan godt lide at lege og det kan blive vilde lege med de voksne, men hun skifter straks til en rolig leg hvis et af børnene går ind i legen.
Hun er overbevist om at hun er en skødehund, putter allerhelst helt oppe på en. De dage hvor ejeren har det skidt er hun hos hende hele tiden, putter og trøster. De dage sniger hun sig også op i sengen når hun sover.
Hun kan de normale kommandoer som sit, dæk, nej, kurv/seng. Til tider skal der dog lidt godbidder til før Hilda synes der skal lystres.
Hun er hamrende intelligent og vil stortrives i en familie hvor man har mulighed for at træne med hende - hun elsker problemløsnings lege og er meget madmotiveret.
Hun kan være alene hjemme, ødelægger intet og gør ikke. Hun går dog på bordet hvis man giver hende chancen. Ved gæster bliver hun meget begejstret og glemmer at man ikke hopper op af folk. Men aldrig oplevet overfor børn. Hun har altid været yderst rolig og tålmodig omkring børnene. Hun siger fra ved at brumme af den store, og tillader stort set den yngste at gøre alt.
Hun har dobbelt ulveklo på bagbenene, er passet med vacciner og pt sygeforsikret i if. Hun vil trives bedst i hus med have så hun har mulighed for at tumle.
Hun kan være lidt sær omkring mænd, hvor at hun nogen gange reagerer med frygt hvis de giver en kommando. Vi har ingen anelse om hvor det kommer fra.
Generelt er hun bare en helt fantastisk familiehund, og familien kommer til at savne hende meget.

Oplysninger:
Racer: Rumænsk gadehund
Alder: 2 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;