Oprettet 14. november 2019

Podengo, hund, 12 mdr.

Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
2980 KokkedalAnnoncebeskrivelse

Skønne Mika er fra Portugal. Hun har boet i en familie hele hendes liv, men da hendes familie desværre skulle flytte og ikke kunne tage hende med indleverede de hende på Bianca internatet i Portugal. Hun er en glad hund, der er glad for mennesker, andre hunde og børn. Hun er ung og har derfor fortsat behov for at lege og brænde energi af. Hun er 1 år gammel og 45 cm høj. Mika formidles fra Bianca internatet, der har omkring 350 hunde 1 time udenfor Portugals hovedstad.
Mika vil blive vaccineret med standard vaccine (mod hundesyge, smitsom leverbetændelse, parvovirus, kennelhoste og Leptospirose) og har fået vaccine mod rabies. Hun bliver ligeledes testet for Leishmania og giardia. Hun får orme- og loppekur inden hun forlader Portugal, har EU pas og er chipmærket. Ejer skal selv tilmelde hende til Dansk hunderegister. Er du interesseret i at give Mika et godt hjem, så send en besked med lidt om hvilke rammer og hverdag du kan tilbyde hende.

Racer: Podengo
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Gadehund 2000 kr.

Gadehund

Søde Ecco søger hjem. Han er en 10 måneder gammel græsk blanding, der blev fundet sammen med 40 andre hunde i et forladt område. Han er blevet angrebet af andre hanhunde og har synlige bidmærker. Han ...

Alder 10 mdr.
2650 Hvidovre