Oprettet 28. oktober 2019

Siberien husky / alaskan malamute, hvalpe, 9 uger , salgklar 30/11-19





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
9 uger
Placering
Placering
9560 Hadsund



Annoncebeskrivelse

Halløjsa!. Så er vi blevet 4 uger!. vi gider ikke bo ved vores mor forevigt, så vi gerne have et nyt sted at bo. Vores menneske vil sørge for vi både er chippet og vaccineret samt fået ormekur, og vi for en flyttehjemmefra gave med med alt muligt fedt og lækkert!
Vi er 50% siberien husky, 50% alaskan malamute.
Både mor og far bor sammen med os, så i kan hilse på og se dem begge! . Nå ja vi er 9 hvalpe, hvor 3 er piger og 6 er drenge.
1 dreng er allerede afsat, da han bliver boende ved sin mor og far. Og en pige vil også være afsat (hvilken vides først når hun har set os alle og mødt os) . Vi kan godt være en meget besværlig race, og vi er ikke som andre hunde, og må ikke samlingens med fx. En labrador eller schæfer. vi kræver en del mere en normalt, og vi forventer i ved hvad i går ind til hvis i vil have en af os i jeres familie. Vi vil blive vand til børn, kat, og heste. Vi nogle skønne små hvalpe, med masse energi, men også med plads til en god lur, vi er begyndt at have rigtig meget personlighed og lege (mest med de ting vi ikke må??) . Det allerede muligt at komme og møde os fra den 1 ??. Vi er salgsklar den 30 November (ja vi er 9 uger til den tid, men vi vil gerne lige have en uge længere med vores mor end normalt) . Ved reservation af en af os, skal i ligge 2.000 i depositum, så vores mennesker er sikker på i ikke bare springer fra i sidste øjeblik.
De 2.000 vil selvfølgelig blive trukket fra det fulde beløb på 6.000. (Forældre på sidste billede) . Hvis i vil høre mere om os eller vores forældre eller bare har andre spørgsmål er i velkommen til at skrive til vores menneske. der vil selvfølgelig komme flere billeder og mere info når vi bliver større.

Oplysninger:
Racer: Siberien husky / alaskan malamute
Alder: 9 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 30/11-19

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;