Oprettet 3. oktober 2019

Chihuahua/English Toy Terrier, hvalpe, 10 uger , salgklar Nu





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
10 uger
Placering
Placering
2300 København S



Annoncebeskrivelse

Så er verdens dejligste drenge parate til at flytte til sine nye hjem!
Far Tjalfe bor på Bornholm, og hans ejer sender med glæde billeder og film af ham hvis det ønskes. Tjalfe er en meget lille, smuk glathåret chihuahuahanhund, med en stor skøn personlighed.
Mor er røde glathårede Annie, superkvik og den dygtigste vagthund med det største hjerte, hvis speciale er at med sin spidse snude bore sig længst ind under dynen.
Mormor Annie er en hvid, langhåret Chihuahua, med de bedste moderegenskaber, og i øvrigt så mange sjove træk at der ikke er plads her til at beskrive dem alle.
Morfar er en stolt English Toy Terrier, meget flot, og det kan især bemærkes at han har en særlig god evne til at opsnuse hvor mennesker har sygdom eller ondt, noget hans søn Jim har arvet.
Valpene er vokset op på landet, ved store skove, og holder god fart selv på klatretur trods sin lille størrelse. Den perfekte hund til det aktive bymenneske, eller dig på landet. Velegnet til agility og lignende, da de er usædvanlig hurtige, men også den helt rigtige hund at hygge med foran pejsen.
Vi bor pt i Skåne, og man er velkommen at se dem her, eller de kan ses i f eks Helsingborg eller Malmø ved aftale. De er chippede, forsikrede og vaccinerede og undersøgte af dyrelæge.
Velkommen med henvendelser, og fortæl om hvad Du/I kan tilbyde valpene. Ring på/skriv til det svenske nummer, da jeg ikke kommer til Danmark før valpene er flyttet/har fået rabiesvaccine. (OBS! Kun nødvendigt for at komme ind i Sverige igen, ikke for at rejse fra Sverige til Danmark.)
Ved køb af to valpe kan prisen diskuteres. Den sorte hund på billederne er valpenes onkel Jim.

Oplysninger:
Racer: Chihuahua/English Toy Terrier
Alder: 10 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;