Oprettet 1. september 2019

Breton Mix, hund, 12 mdr. , salgklar Nu





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
2770 Kastrup



Annoncebeskrivelse

Navn: Lucky
Født: 13.09.2018
Køn: Han, Neutraliseret
Vægt: Ca. 16-18 kg.
Race: Breton Mix
Befinder sig: Spanien
Adoptionsgebyr: 3500 kr.
Kontakt os på: email. Lucky formidles gennem DFA-Danish Friends of Animals. Læs mere på: `LINK FJERNET`. Vi er også på Facebook: DFA- Danish Friends of Animals
-----------------------------------------------
Skønne Lucky blev fundet af en teenager som var på vej hjem fra skole. Han fandt Lucky liggende i vejkanten af udmattelse. Turen hjem med Lucky tog lang tid, da han var så træt, heldigvis blev teenageren ved hans side hele vejen.
Da de kom hjem kontaktede de internatet som vi samarbejder med i Syd Spanien. Lucky kom til dyrlægen og var allerede meget glad for teenageren som fandt ham. Desværre ønskede de andre familiemedlemmer ikke at havde noget at gøre med Lucky. Lucky kom derfor på internatet dagen efter, hvor han nu bor i sikkerhed. Lucky er en skøn fyr, som elsker når de firvillige har tid til at snakke og nusse med ham.
Derudover kommer han fint ud af det med de andre hunde på internatet, han er legesyg og har respekt for de andre hunde. Lucky er en aktiv hundefyr, som vil elske at blive stimuleret både mentalt samt fysisk – måske kunne han blive din nye løbemakker?. Er du klar på at Lucky skal lære de basale ting i hverdagen og kan du tilbyde ham et godt og kærligt hundeliv? Så send en ansøgning med lidt om dig, din hverdag/rammer samt gerne et telefonnummer til mailen email .

Oplysninger:
Racer: Breton Mix
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;