Oprettet 15. juli 2019

Siberian Husky





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
1 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Husky-blanding
Farve: sort/hvid
Køn: Hun
Vægt: 17 kg
Alder: 1 år
Pris: 3000,00

Søde, bedårende Thilde mangler en ny familie, der har stor forståelse for hendes let forsigtige sind, og at hun har brug for lige at se alt nyt an, både ting, omgivelser, dyr og mennesker, før hun overgiver sig helt. Hun har brug for en tydelig og kyndig "leder", der med oceaner af kærlighed kan hjælpe, støtte og guide hende, så alt det, hun måtte synes er farligt, bliver ufarligt. Thilde er ikke egnet som førstegangshund og vi kigger efter en familie med erfaring med de større racer.

Thilde er meget lydfølsom og gør af alt, hvad der bevæger sig, og som hun ikke lige kan forudse. Hun er derfor ikke egnet i lejlighed eller rækkehus, og for at undgå nabo-stridigheder, så skal Thilde ud til hus og have i landlige omgivelser.

Sammen kan vi gøre en forskel for hunde som Thilde - læs mere HER

Thilde knytter stærke bånd med sin ejer og hun har et stort behov for at blive nusset og rørt ved. Hun har i tidligere hjem kunnet være alene hjemme uden problemer, både med og uden anden hund, men der hersker ingen tvivl om, at hun har det bedst, når hun er sammen med sin ejer.

Thilde er oprindeligt fra en Dyreværnssag, et såkaldt hovsa-kuld, og hun har hofteledsdysplasi, som er gennemtjekket både i januar 2019 og senest for en uge siden hos en af de førende specialister inden for feltet, der har vurderet at hun sagtens kan finde sig en familie og leve et dejligt liv, så længe man sørger for at holde hende slank og muskuløs. Hun har tidligere gået til Svømning for at styrke hendes muskulatur og det ville absolut være fantastisk, hvis hendes nye familie ville fortsætte dette. Ledstøttende diæt med gode olier og kosttilskud kommer også til at hjælpe hende.

Her hos os har Thilde fået opstartet en Cartrophen-behandling, som en yderligere og ekstra foranstaltning på at hjælpe hendes led og knogler. Behandlingsperioden på fire uger er på Dyreværnets regning.

Man må ikke forvente en Thilde, man får den dybe kontakt med ved første besøg, og hun kræver måske endda mere end et besøg. Hendes kommende familie skal kunne se igennem dette og vide, at når først hun lander hjemme i de rette og roligt omgivelser, så skal der nok blive knyttet de berømte bånd hende og hendes mennesker imellem.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;