Oprettet 15. marts 2019

siberian husky, hvalpe, 12 mdr.





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
4100 Ringsted



Annoncebeskrivelse

SE BILLEDER MED MERE TEKST OM HENDE. Super skøn og charmerende pige med navn Kala (Efter tarzans mor) hun blev 1 år her den 9/3-19.
Vi må desværre se det i øjnene at vi ikke kan give hende det hun har brug for mere, da jeg ligger sygemeldt og venter os et barn til. Hun kan med børn og finder sig i alt faktisk, og kan med alle slags hunde, da vi næsten hver aften er over i noget “hundeleg” hvor der kommer mange forskellige hunde og leget med hinanden.
Hun er ikke den bedste til og være alene, så enden skal det trænes (kan stadig da hun er så ung) ellers et plus hvis i har en ven allerede i huset (er prøvet af)
Hun kan sætte sig, og ligge sig med håndtegn (selv fra vores datter på 3) kan give potte, og kæresten er ved og træne at hun skal sidde han går også kalder og hun sætter sig på samme sidde, og det går fremad.
hun kan blive ude af spiserummet når vi spiser, når hun bliver bedt om det (gør det typisk af sig selv nu)
Hendes kendetegn er en blå plet på tungen :) . Med hende følger vand og madskål stativ, legetøj, tæppe, aktivitetlegetøj, hanskebørste, sele og snor og selvfølgelig hendes halsbånd. Samt sundhedsbog og en bog om hendes race.

Oplysninger:
Racer: Siberian husky
Alder: 12 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;