Oprettet 27. februar 2019 Føj til dine favoritter

Berner sennen hvalpe med fornæm stamtavle

2650 Hvidovre
Race
Race
Berner sennen
Race
Berner sennen
Alder
Alder
7 uger
Farve
Farve
Tricolor
Antal
Antal
3 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
28. februar 2019
Placering
Placering
2650 Hvidovre
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

3 skønne og sociale hvalpe søger et kærligt hjem. Dejlige og fremtrædende repræsentanter af deres race mht. til deres dejlige udseende, karakter og adfærd. Denne race elsker selskab og er den perfekte familiehund; racen som er meget kontaktsøgende og overbærende med børn. Hvalpende er efterkommere af en fremragende stamtavle (se hele stamtavlen ved dette link:

Fra moderen's side er der disposition til aktiviteter typiske for racen (PT, vogn-træ, vand-redningsaktiviteter, understøttende aktiviteter med børn).
Fra faderen linje er der opnået adskillige mesterskabstitler.

Køn og navne:
Chico - Dreng
Cody - Dreng
Coco - Pige

Lidt om vores Kennel:
"Siła Umysłu FCI" (Mind & Strength FCI) - er en lille familie som huser et Berner Sennenhund kennel, hvor hunde opdrættes primært som familiehunde. Vi er tilknyttet Kennel Klub (FCI), og i vores kennel gennemgår avlshundene en gentest for at minimere evt. risiko for genetiske race-sygdomme. Forældrene udvælges med omhyggelighed mht. udseende, genetik, personlighed, ønskede racemæssige træk og -dispositioner. Som opdrætter lægger jeg vægt på at udvælge enestående og ekstraordinære hunde, hvilket bidrager positivt til udviklingen af ​​racen i form af fysisk og psyke, idet at der tages hensyn videnskabeligt grundlag. For at opretholde høje standarder i min rolle som opdrætter tager jeg initiativ til at bibeholde et passende niveau af af viden om kennel, bl.a. ved hjælp af offentliggjort litteratur, undersøgelser, samt regelmæssigt deltagelse i kurser, seminarer og foredrag, samt konstant udvikling af mine kompetence i teorien om avl, genetik, psykologi, adfærd og ernæring af hunde. Helt fra fødsel og indtil den nye ejer overtager, bliver samtlige hvalpe i mit kennel regelmæssigt undersøgt af en dyrlæge; alle hvalpene gennemgår ormekur, bliver chippet og vaccineret i overensstemmelse med alder, undergår racekontrol, dyrlæge kontrol og er socialiseret og trænet i renhed i henhold til alder.
Hvalpene overdrages med deres sundhedsbøger og samtlige registreringsbeviser, samt forskelligt oplysende materiale om hunderacen. Jeg støtter og hjælper nye ejere med uddannelse og udvikling af hvalpe født i vores kennel og er altid klar til at besvare spørgsmål :)

Flere billeder og video kan tilsendes efter ønske.


Berner sennen 8000 kr.

Vi desværre kommet med den konklusion at vi sælger vores elskede bernersennenhund Balto, efter private oversager. Han er født 25-05-16. Han er med stamtavle, med forældre der har fået 1. Pladser i uds...

Alder 11 mdr.
6500

Berner sennen 8000 kr.

Hej vi hedder Sofus og Alberte og vi søger et nyt hjem da vores ejer ikke kan ha os mere begrund af nogen personlig problemer

Alder 3 år
7250