Oprettet 12. februar 2019

Labrador Blanding, hund, 4 år





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
8721 Daugård



Annoncebeskrivelse

Smukke Pasion er en typisk spansk podengo mix, formentligt med noget labrador. Hun er ca. 4 år gammel og måler ca. 47-50 ca. i skulderhøjde og vejer ca. 20 kg (lidt for tyk pt). Pasion blev fundet efterladt i februar 2018 og blev indleveret på det spanske internat.
Hun fik navnet Pasion, da hun fra start elskede mennesker og hun kunne slet ikke få nok kæl. Desværre bliver det ikke til meget opmærksomhed på internatet, da hun ”bare er én blandt 275 hunde”… der er mange hunde og få frivillige…
Vi havde hende med ude på en gåtur den anden dag på den stille grusvej foran internatet. Hun gik rimeligt pænt og lod sig på ingen måde påvirke af de hunde, der stod i deres haver og gøede. Hun var heller ikke påvirket af de par biler, der kom forbi os. Hun var meget interesseret i det høje græs, der var sikkert mus og hendes jagtinstinkt kom frem. Pasion bor i et bur med 5-6 andre hunde og i deres daglige frikvater på gårdspladsen er hun ude med hunde fra andre bure også og hun giver aldrig problemer. Hun er god med dem alle.
For en måned siden blev Pasion adopteret, men blev returneret allerede dagen efter, da deres anden hund angreb hende hele tiden, så de turde ikke beholde hende. De sagde, at Pasion var god og det havde intet med hende at gøre – stakkels pige…
Pasion er en aktiv pige, hun elsker at lege og løbe, så vi håber, vi kan finde en aktiv familie, der vil tage hende med på ture ud i det blå, hvor hun kan få lov til at bruge hendes smukke hoved ??Gå ind på FACEBOOK siden : Rosa´s Spanske Hunde og se en lille film med Passion.
Søde Pasion bliver chippet, rabies vaccineret, neutraliseret, får EU pas og bliver blodprøvetjekket ved reservation.
Det koster 3300 kr. at adoptere hende og det er inkl. fly til Danmark.

Oplysninger:
Racer: Labrador Blanding
Alder: 4 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;