Oprettet 23. januar 2019

Dobermann Rex





Placering
Placering
2620 Albertslund



Annoncebeskrivelse

Rex er lidt over 2 år gammel, vagtsom, frisk og kun "brugt" som familiehund. Han er fra Altobello i serbien hvor jeg og min mand hentede ham i Frankfurt for 2 år siden.
Glad er ordet som beskriver Rex bedst. Han er rigtig intelligent og også virkelig legesyg. Han er stadig meget hvalpet og bevæger sig også som en nogle gange:) .. Rex er en kærligheds bombe som Elsker og passer på mig til dagligt. Jeg har type 1 diabetes og Rex vækker mig om natten hvis mit blodsukker bliver for lavt eller for højt.
Rex har haft en uheldig episode med nogle børn for længe siden, så han er desværre ikke for god til larmende børn som løber rundt og kaster med armene.
Han er ikke agressiv uden grund. Han er jo en dobermann så Han er vagtsom og beskyttende med mig, men ikke med min mand.
Han har aldrig bidt nogen, men han har rejst børster og advaret i situationer hvor han kunne mærke at jeg var utryg.

Vi bor i Albertslund tæt ved kbh, men hvis behovet er for at møde og se Rex, kører vi gerne en tur forbi, og hvis til jylland, må det blive i en weekend. Jeg er ellers hjemme stort set hver dag hele tiden, så er i også velkommen her ????
Rex er ikke destruktiv og han kan nemt være alene hjemme flere timer. Han har maks været alene i 8 timer, længere har vi ikke prøvet.
Han leger stadig hvalpet med andre hunde, men da han er en stor dreng på 40-43 kg, bliver det hurtigt lidt vildt. Jeg ved ikke hvordan han reagerer på andre dyr end hunde, men han har set både katte og heste og har ikke vist meget interesse ved dem.
I er meget velkommen til at skrive eller ringe hele dagen ????
Jeg skal dog gøre opmærksom på at racen dobermann kræver langt mere end en hygge tur i skoven. De er super intelligente, lærenemme og arbejdsvillige, også keder rex sig meget hurtigt da han lærer tingene så hurtigt. Man må være kreativ og elske at bruge det meste af sin tid på ham, da han elsker at være sammen med flokken. Rex er mit barn, min bedste ven, min vogter og mit liv og det samme vil han være for sin nye ejer.
Vi håber at hører fra nogle søde mennesker.
Potedask fra Rex, Julie og Felipe.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;