Oprettet 2. oktober 2018

Labrador Retriever





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
2 år og 2 måneder



Annoncebeskrivelse

Freja på 2 år søger sit forever rummelige hjem.
Vi har meget lidt historik på Freja. Hun har boet hos en enlig mand, som ikke har haft overskud til at tage hende med udenfor matriklen, og derfor stresser hun i nye miljøer. Hun er til gengældt blevet overøset med kærlighed, og er derfor glad for menneskelig kontakt. Vi vil gerne sikre, at hendes fremtid bliver fyldt med kærlighed og stabilitet.
Hun er begrænset socialiseret, det betyder at hun reagerer usikkert på andre hunde, og lærer højst sandsynligt ikke at omgås andre hunde, ud over sorte labradors. Derfor må nyt hjem være uden andre dyr hun skal forholde sig til. Hvis der er børn i hjemmet er de over 15 år, rolige og tålmodige.
Miljø træning har hun ikke fået meget af, men hos os begynder hun at være nysgerrig når hun er på tur og vil gerne selv springe i bilen nu, og bliver bedre og bedre under kørsel for hver gang. En tur i skoven, med masser af ro og frisk luft så er det en god dag for Freja, endnu bedre hvis hun får fært af en mus så forsøger hun gerne at grave den frem. Hun har ikke lært at gå pænt i snor, derfor må nýt hjem have mullerne i orden, og lysten til at træne det positivt med hende.
Når først Freja har set folk an og er tryg ved dem, bliver hun enormt glad og har det med at springe op. Hos os har hun rykket sig meget, og er nu klar til finde sin egen trygge base. Et rummeligt hjem på landet, med overskud til Freja og det hun har med i bagagen.
Freja´s mor er labrador med en smule Berner Sennen..........faderen er ren labrador

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;