Oprettet 1. oktober 2018

Bichon Havanais, hund, 12 mdr.





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
6740 Bramming



Annoncebeskrivelse

Almas tidligere ejere har bedt os (opdrætter) om at videreformidle Alma til et nyt hjem, da de af personlige årsager ikke har kunnet beholde hende.
Alma er en sød og kærlig hund, som desværre er noget nervøst anlagt og ikke kan være alene selv i meget kort tid. Nye ejere må derfor være indstillet på at skulle starte helt forfra med hvalpetræning i forhold til at være alene hjemme. Alma søger derfor også et hjem, hvor mindst en er hjemmegående fuld tid. Alma er ikke vant til børn og har udviklet uhensigtsmæssig adfærd overfor dem. Derfor skal nyt hjem være uden børn eller alternativt med børn over 12 år.
Desværre fungerer Alma ikke med andre dyr. På grund af manglende socialisering kan Alma ikke tolke andre dyr og kommer hurtigt i konflikt med dem. Hun kan sagtens kort møde andre dyr på sin gåtur.
Ideelt set er Almas nye familie et ældre hjemmegående par, uden hjemmeboende børn og andre dyr, der har masser af tid til at træne Alma og styrke hendes selvtillid. For Alma er en helt igennem skøn og kærlig hund, når man lærer hende at kende! Hun er fuld af våde kys, velopdragen, 100% renlig og elsker gåture! Det er vigtigt at understrege at Alma er en utrolig dejlig pige!
Herhjemme er vi i gang med hvalpetræningen af Alma igen i kombination med Adaptil og aktivering/sanseleg. Vi har set en fremgang hos Alma. Vi forbeholder os retten til kun at sælge Alma til det helt perfekte match og interesserede må være indstillet på at skulle møde Alma herhjemme på hendes præmisser flere gange før hun skal til nyt hjem. Der medfølger alt udstyr til Alma såsom kurv, skåle, halsbånd, sele, legetøj og tæpper. Alma har fulgt vaccinationsprogrammet. Hvis I mener at I kunne være Almas nye hjem, så ring på .:. telefon .

Oplysninger:
Racer: Bichon Havanais
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;