Oprettet 10. juli 2018

puddel, hund, 7 år





Race
Race
Puddel
Alder
Alder
7 år
Placering
Placering
9750 Østervrå



Annoncebeskrivelse

Nyt hjem søges (haster).
Vi prøver igen.
Vi står med 2 hunde, som aldrig vil kunne lære at leve sammen ;( Det betyder, at vi må gå af med en af dem, hvilket absolut er en utrolig tung og svær beslutning!.
Misha Anina, mellem puddel, tæve, steriliseret, 28.04.2011. Kontrakt vil blive lavet mht aflivning, salg,bortgivelse og prøveperiode. Fantastisk hund, som er opvokset med katte, heste, kælegrise, geder osv. Hun bor på landet og kan rende frit. Hun går pænt i snor, elsker at køre bil og er altid super glad.
Misha giver god lyd,men er glad,når der kommer en bil op af indkørslen/gæster/posten osv. Hun er vant til at få en bamse i munden, og så gøer hun ikke (ellers er det ret højt). Hun er en meget energisk hund, så hun kræver du aktivere hende dagligt. Hun kan utallige tricks og lærer meget hurtigt nye.
??Du bor ikke i lejlighed
??Ingen helt små børn. Hun er sød, men bryder sig ikke om de rører hende osv.
??Misha kan IKKE med andre hunde! Du kan godt lufte hende i snor, og hun vil gerne hilse kort på andre hunde. Men hendes grænse er meget klar.
Vi søger den der person, som bare brænder for sin hund og lever og ånder for den. Hun er utrolig loyal og knytter meget tætte bånd.
Smid en PB, hvis du er interesseret.

Oplysninger:
Racer: Puddel
Alder: 7 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;