Oprettet 9. juni 2018

Golden retriever , hvalpe, 3 uger , salgklar 18.07.18





Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
3 uger
Placering
Placering
4800 Nykøbing F



Annoncebeskrivelse

Golden retriever hvalpe sælges. 4 tæver er tilbage.
Vores skønne Golden retriever Maggie har fået hvalpe. Maggie er en helt fantastisk familiehund, kærlig, godmodig, venlig mod alle, elsker børn.
Maggie har ikke stamtavle, men er ren Golden retriever. Hendes mor har stamtavle, og hendes far er efter stambogsført far. Maggie er sund og rask, og har aldrig haft problemer med hud, allergi, ledsmerter, ører el. lign.
Hvalpenes far er Marley på to år. Han har stamtavle, og har et virkelig mildt og roligt sind. Han er besøgshund ved TrygFonden.
Hvalpene vokser op i vores hjem, med alt hvad det indebærer af hverdagens lyde, andre hunde, heste, katte, og ikke mindst kys og kæl af os, legekammerater og gæster.
Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra d. 18.7. Inden afrejse har de fået ormekur x 3, sundhedstjek/sundhedsbog, chip, vaccine, og de bliver registreret i dansk hunderegister. De får lidt foder med til den første tid, samt et lille tæppe der dufter af mor og søskende.
Det er vigtigt for os at hvalpene ender i gode blivende hjem, vi forbeholder os derfor retten til at sige nej til købere vi ikke finder egnede.
Ved reservation betales et depositum på 2000 kr, som selvfølgelig modregnes prisen når hvalpen hentes.
Besøg evt. Facebook gruppen “Maggies hvalpe 2018”, for mere info, billeder og video.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;