Oprettet 7. juni 2018

Meget kærlig energibundt på 6 år søger blivende hjem (FT Cocker Spaniel)





Race
Race
Cocker Spaniel
Alder
Alder
6 år
Farve
Farve
Rødbrun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
7. juni 2018
Placering
Placering
2765 Smørum
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

IKKE FLERE HENVENDELSER TAK!!! :) Vi er ved at finde den rigtige ejer.
Vi har den dejligste FT cockerspaniel, Mille, som fyldte 6 år d.10/4-18. Vi har haft hende fra hun var hvalp, og vi gik til hvalpetræning, så hun kunne lære det basale (hjemkald, på plads, sit/dæk/pote, mm.);

Det har taget os 6 hårde år at nå frem til, at vi, med 3 børn, ikke kan give hende det hundeliv, hun fortjener, og vi søger derfor nu et godt BLIVENDE hjem til Mille.

Kort info om Mille:

- Mille er et rigtigt energibundt, kræver daglige ture og meget stimuli i form af søgelege for at blive ordentligt træt.

- Mille følger troligt sin ejer huset rundt. Hun kan godt være alene hjemme, men hun foretrækker ikke at være alene på alt for meget plads.

- Mille er meget kærlig, ALTID glad, på ingen måder aggrressiv samt vant til at bo sammen med børn og kat.

- Mille kommer ved hjemkald, men hun elsker at trække i snoren og er god til at løbe fri :);

Hvorfor er vi nået frem til denne hårde beslutning? Hverken ejere eller Mille trives i nuværende situation. Mille bliver stresset af at holde samling på flokken (2 voksne, 3 små børn) fordelt på 190 kvadratmeter. Hun løber rundt i huset fra morgen til aften, hvilket er en enorm (!) stressfaktor i vores hjem, hvor vi har brug for ro.. Det er svært for os at få aktiveret Mille, som hun fortjener, og vi har derfor i 3 års tid haft suppleret med hundelufter. Får Mille den nødvendige motion, har vi en stærk formodning om, at hun vil trives på langt bedre vis.

Det er meget vigtigt for os, at hun kommer hen til et hjem, hvor hun skal leve resten af sit liv. Dette "salg" handler derfor på ingen måde om penge men om, at der er kemi mellem de nye ejere og os, så vi er trygge ved at videregive vores dejlige, skønne Mille.

Artiklen er skrevet med stor sorg i hjertet.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;