Oprettet 26. maj 2018

Chihuahua, hund, 3 år





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
3 år
Placering
Placering
2620 Albertslund



Annoncebeskrivelse

Dejlig lille chi sælges grundet hun ikke kan med vores anden hund. Fanny er en dejlig kærlig lille chi , hun kommer fra et hjem hvor hun ikke har haft de bedste vilkår . Fanny kan ikke med vores anden hund ( ellers havde vi selv beholdt hende) , dette skyldes at hun har altid været alene og har svært ved at dele ejer med andre hunde efter det hun har været igennem. Fanny kan godt med andre hunde hun er glad og vil gerne lege , dog kan hun IKKE bo sammen med andre. Fanny er en tæve som er nervøs og bange for pludselige bevægelser ( dette er kun overfor mennesker ) hun skal derfor ud til et hjem hvor der vil blive taget hensyn til hendes tempo til at knytte sig og finde tilliden , når først tilliden er der er hun utrolig glad , hun elsker at putte, lege og blive nusset.
Hendes nye hjem må der ikke være børn under 13-14 år og andre hunde. Fanny kan være alene hjemme og er renlig. Hun er nem at have med og elsker at komme ud at gå tur . Det bedste ville være et hjem hvor der er nogen hjemme det meste af dagen da hun har behov for tryghed og tillid. Fanny er passet med vaccine er chippet og har pas .
Prisen på Fanny er ikke altafgørende for mig , da det er vigtigere at Fanny får det helt rigtige hjem . Kendskab til racen er et krav .

Oplysninger:
Racer: Chihuahua
Alder: 3 år
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;