Oprettet 14. januar 2018

Shetland sheepdog Catalba’s Mina





Placering
Placering
4100 Ringsted



Annoncebeskrivelse

Super kærlig og klog Shetland sheepdoghvalp leder efter fremtidige, kærligt hjem fra 2/2-18. Mina vokser op sammen med sine søskende, i et lille stueopdræt, med masser af tid, kærlighed og opdragelse. Hvalpene kommer fra dejligt sociale, kloge, harmoniske og præmierede forældre. Vænnes til børn, andre hunde og katte. Vi pottetræner og træner ture i bil, by, skov mm.
Mina er som sagt den dejligt kærlige pige. Hun er stort set ved at være renlig og er kun 6 uger gammel. Rimelig rolig og falder godt i hak med alle andre dyr, børn og voksne. En smuk blue Merle pige med god potentiale for udstilling, hvis man vil det.

Sheltien er en utroligt dejlig familiehund, som kan bruges til både ren hyggehund og agility, hvis man vil dette. Det er en klog hund, som elsker sin familie. Pelsen er på ingen måde svær at holde.

Med i prisen er: Stamtavle/DRU, øjenlysningsattest, chip/register, første vaccine, orme og loppekur, en masse legetøj, kødben+godbidder, læderhalsbånd og snor og en hvalpepakke fra Kingsmoor.
Vi tager 2000 kr i reservation, som ikke gives retur ved fortrydelse.

Skriv her eller til: norskskovkat@live.dk

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;